Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar'ın Dövmesinin Sırrı!

Hülya Avşar'ın Dövmesinin Sırrı!
0
161

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hülya'nın Dövmesinin Sırrı

Her yaptığıyla olay olan Hülya Avşar bu aralar da en çok dudağındaki dövme ile konuşuluyor Birincil yaptırdığında benim de fazla dikkatimi çeken dövme Yıldız şeklinde Son dönemde yıldız biçiminde dövmelerin moda olduğu umulan Sanatçılar arasında başta Rihanna almak üzere böylece çok artist bu dövmeden yaptırıyor

Ama Hülya Avşar'ın dövmesinin garip bir tarafı daha varBu da dövmenin aynısından Avşar'ın babaannesinde de varmış Hülya Avşar kürt kökenli olan ailelerde sık sık rastlanan bu dövmeleri görür özenirmiş ben de büyüdüğümde bunlardan birini yaptırmak istedim diyor *

Similar threads

Hülya Avşar'ın Dudağının Altında ancak Dövme bu konu Hülya Avşar'ın son yaptırdığı yıldız devme bilgilerine yer vermektedir O Ses Türkiye ve Kabiliyet Sizsiniz programların da jüri üyesi ressam Hülya Avşar'ın dudağının hemencecik altında ki noktayı farketmişsinizdir Çok küçük olduğu için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hulya'nın Dovmesinin Sırrı imageshulyaavsarindovmesininsirri5ad8c339233c1 Her yaptığıyla olay olan Hulya Avşar bu aralar da en cok dudağındaki dovme ile konuşuluyor İlk yaptırdığında benim de cok dikkatimi ceken dovme Yıldız şeklinde Son donemde yıldız şeklinde dovmelerin moda olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Hülya Avşar'ın kilo Vermesinin Sırrı Ortaya Çıktı! hülya avşar nasıl zayıfladı, hülya avşarın zayıflama sırları, hülya avşar nasıl kilo verdi Meşhur sanatkâr ve oyuncu Hülya Avşar, son günlerde epey bir kilo vererek kendisini izleyenleri güzelliği ile büyülemeye devam ediyor Yıllara meydan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
2021 yılında en çok konuştuğumuz dedikoduların hepsini sizler için bir araya getirdik! Hazırsanız arkanıza yaslanın ve kısa bir gıybet turu yapalım... 1. Yılın ilk skandalı hiç kuşkusuz Kolera ile başladı! Kolera, eski eşi Sagopa Kajmer ile İrem Derici'nin düetine küfür ederek tepki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt