Hülya Avşar'ın Erkek Tellakla Kese Macerası hülya avşar, erkek tellak, kese, yaptırdı, hakkında ayrıntılı bilgiler burada arkadaşlar 1548656614 1548656614 hulyaavsarinerkektellaklakesemacerasi5c4e9feb3ac2chulyaavsarinerkektellaklakesemacerasi5c4e9feb3ac2c hulyaavsarinerkektellaklakesemacerasi5c4e9feb3ac2c Hülya Avşar bu her yaptığı olay oluyorHülya Avşar'ın erkek tellakle kese macerası yeniden tepki alacak türden melekler Hülya Avşar, hamamda erkek tellağa kese yaptırırken yaşadıklarını acunncom'da yazdıİşte Avşar'ın kese macerası: Tellak, Peştamal Ve Ben On dört gündür tatildeyim Sonunda lüks bir otelin önüne geldik tekneyle E hadi şu denizin, güneşin ve güneş yağlarının vücuttaki etkisini atmak için spa'ya gideyim dedim, yani hamama , şöyle adilane keseleneyim diye… Kese yapacak kişinin kadın olabileceğini düşünerek hazırlanmaya başladım Hazırlıklarımı tamamlamışken, üzerimde yalnızca peştamal varken kese yapacak kişinin erkek olduğunu, bayan tellakların meşgul olduğunu öğrenmiş oldum Birkaç saniye geri mi döneyim acaba diye düşünürken kendimi bir erkek tellağın önünde yürürken buldum Hafif kocamansanki, yüzü somurtkan biriydi Yüzünde işinde yaptığım işin en iyisiyim gibi bir açıklama vardı Hafif gülerek; “Birincil defa erkek keseleyecek beni acaba mayomu giyse miydim? diye kendi kendime yüksek sesle konuşuyordum ancak “E ne anlayacaksınız o süre keseden, bakımlı olun siz benim için gün içinde keselediğim 30 kadından birisiniz demesiyle kendimi mermerin üzerinde buldum Halbuki rahatlamak için oradaydım fakat gerginlikten ağzımı kapatamaz ülkü gelmiştim Derken 'şaaaap' diye bir kova suyla kendime geldim! “Derhal yüzüstü yatın “ dedi Üstümdeki peştamal açılmasın diye yatarken verdiğim mücadele sanırım bir dakikaya yakın sürdü Işlem bittiğinde yani sonunda yüzüstü yatıp kafamı çevirdiğimde ifadesiz, yatarken yaptıklarıma amaç verememiş bir suratla karşılaştım Adamdan korkup korkmadığımı düşünürken o sırada saniyelerce açılmasın diye sarıp sarmaladığım peştamal sözde belime kadar çekilerek indirilmişti Ben peştamalle uğraşırken birincil saniyelerde 'şaaap' diye üstüme attığı su kurumuş olduğundan işlem tekrarlandı ve tellak beni keselemeye başladı Sözde acımasızlık çekiyordum, keselenirken öbür tarafa nasıl döneceğimi düşünüyordum ancak peştamalın yalnızca popo kısmını kapattığını, kese sırasının bacaklara geldiğini ayrım ettim Derhal peştamale yapıştım, olur da sarsıntı hemencecik üstümden uçmasın diye sırası gelmişken baktım ama bir sessizlik laf konusu Keseleme işlemi durmuştu… Ne oldu diye kafamı binbir güçlükle arkaya çevirdiğimde tekrar benzer suratla karşılaştım Sakinleşmemi bekliyordu ama işine devam edebilsin Sonunda dayanamayarak “İşimi zorlaştırıyorsunuz böyle kese olmaz oysa! diye azarladı beni Zaten korkuyordum Azarı yiyince hareket bile edemez ışık halkası gelmiştim Vücudumun arkasının keselenmesi bitmişti ki “Dön! diye bir ses duydum “Nereye döneceğim? dedim Önünü Sırtüstü yat demez mi? Yeniden saniyeler süren bir kapanma şovundan sonradan döndüğümde dahası ne göreyim? Yine o, ifadesiz suratıyla peştamali açmamı bekliyor “Bakın, dizlerime değin keseleyin, yeter! dedim Dedim de ne oldu? Anında ikinci peştamal geldi, biri göğüs kısmına biri daha alçak kısma Başarılı bir operasyon ile örtüldü E, geriye doğru kala kala bir tek göbek deliği kaldı Kese göbekten başladı, ifadesiz adam aynı bölgede debelenip duruyordu Kendimi feci bitkin gergin, biçare hissettiğimi düşünürken kesenin boynumdan göğüs kısmıma doğru gittiğini gördüm ve peştamala deli gibi sarıldım İfadesiz adam bu sefer boyun kısmımla uğraş ediyordu oysa “Boğulacağım diye sesimi yükselttim görünüşe göre adamın niyeti de buydu O da artık kazanacağı parayı yargı etmeye çalışıyordu derken “Kalk dedi Kalktım “Arkanı dön dedi Döndüm bir de ne göreyim, arkamdan şaaap diye attığı soğuk su Biri beni itmiş gibi taaaa karşısında kurnaya fırlattı Kaymamak için bir yerlere tutunayım derken benim peştamal sonunda düştü İki saniyelik bir popo şovuyla tellak ve ben hamamdan çıktık Tellak kendini bir yere attı, ben kendimi dinlenme salonuna atıp gözlerimi kapadım ki tekrar onun sesiyle irkildim: “Sıhhatler olsun! id Farkında Olan olmadan çığlık atmışım Özür dileyerek durumu düzeltmeye çalışıyordum fakat o ifadesiz adam gitmiş otuz iki dişi görünen (pardon otuz bir, biri yoktu) “Nasıldı ama? diye soran gözlerle bakan biri gelmişti, “Merak etme benden giz çıkmaz der gibiydi İşte o lahza anladım ki tellaklar da kendilerini doktorlar gibi yaptıkları işin kutsallığına inandırmışlar Sevgilerimle Hülya Avşar
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.