Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşarın Tarkan kızgınlığı bitmiyor

Hülya Avşarın Tarkan kızgınlığı bitmiyor
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hülya Avşarın Tarkan kızgınlığı bitmiyor hülya avşar tarkan hülya avşar tarkan kavgası kavgası hülya avşar, tarkan, kral tv müzik ödülleri, tartışma, souğukluk, haberleri burada arkadaşlar 1548663059 1548663059 hulyaavsarintarkankizginligibitmiyor5c4eb917def11hulyaavsarintarkankizginligibitmiyor5c4eb917def11 hulyaavsarintarkankizginligibitmiyor5c4eb917def11 Hülya Avşar'ın Tarkan'a olan öfkesi bitmek bilmiyor Melek'ler Oldukça sinirlenen Hülya Avşar, Tarkan için dangalakdedi İşte o haber! Hülya Avşar'ın Tarkan'a olan öfkesi geçmek bilmiyor: Benim ayağıma gelecek, ayağımıza gelip ödülünü alacak! Hülya Avşar, “Kral TV Müzik Ödüllerinde kazandığı ödülleri kendi almayıp müzisyen dostlarına aldıran Tarkan’a fena patladı, “Eşek herif, “dangalak, “1 metrelik adam hakaretleri havada uçuştu Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde Tarkan’a ödül belirlemek için sahneye çıkan oysa Megastar’ı karşısında göremeyince şoke olan Hülya Avşar’ın öfkesi devretmek bilmiyor Ödüllerini gecenin sonunda toptan alan Tarkan için ‘saygısız’ diyen Avşar tepkisini şu sözlerle sürdürdü: Tarkan’ın böyle bir şeye hakkı yok! Çünkü böyle bir şeyi adalet etmedi! Bana ne Tarkan’dan keza Gelecek ve alacak ödülünü! Benim ayağıma gelecek, ayağımıza gelip ödülünü alacak! Başarısı beni ilgilendirmiyor! Bana ne onun başarısından! Kime ne daha açık konuşmak gerekirse! Cet’ya ne! (Tarkan’a ödül belirlemek için sahneye çıkan ama veremeyen Cet Demirer’i kastediyor) Hani sus, hitabe Hülya, seslenmek içimden gelmiyor! Konuşacağım! Birileri birilerine haddini söylemek zorunda! Adam olacaksın önce, terbiyeli olacaksın! Ha bir okul yaptırır, vergide önemli bir rekor kırar, o zaman sırf bu yüzden saygıyla karşılarım Lakin ben şimdi Tarkan’ı saygıyla niye karşılayayım? Dansöz gibi göbek attığı için mi? Hiç de saygıyla karşılamıyorum! Asena’ya daha fazla hürmet duyuyorum 'AAA! DANGALAK' O bu dek da niye abartılıyor, onu da anlamış değilim! Bu yaptığı terbiyesizliği, diğer usta arkadaşlarım gibi kabul etmiyorum! Tarkan’ın özrünü de kabul etmiyorum! Gerçekte sinirliyim! Boğabilirim! Boğabilirim yani! Bir metre boyunda, yalnızca göbek atıyor diye bu dek havaya girmesine ne gerek var yani! Aaa! dangalak! Megastarlığı adalet ediyor mu? Bizim yüzümüzden megastar! Kim megastar ya! Megastar Ajda Pekkan! Megastar Sezen Aksu! Kim megastar? Fransa’da tanındı, bir de göbek attı, diye mi ülkemizi temsil ettiği, düşünülüyor Nereye temsil ediyor ülkemizi ya! Nerede ediyor? Kendisi tanınıyor da ülkemizi temsil eden kim? Önce ülkesine faydası olsun! Biz zaten Türk milleti olarak alışığız böyle şeylere! Düşüncesiz insanları havaya sokmaya VATAN id  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt