Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hülya Avşar'ın 'Zenginlik Kötü Bir Şey' Açıklamasına Gelen Birbirinden Komik Tepkiler

Hülya Avşar'ın 'Zenginlik Kötü Bir Şey' Açıklamasına Gelen Birbirinden Komik Tepkiler
0
60

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-ecd9f81cc76bf9378bf0c10161950a914295fbd1.jpg

Şöyle kederler nasip et...

Son olarak Masumiyet dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Hülya Avşar, dizinin final yapmasının akabinde birinci programına çıktı.

Candaş Tolga'nın sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, hem diziyle hem de hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Ayvalık'ta ada aldığı tezlerine açıklama getiren ünlü oyuncu, 'Zenginlik makus bir şey' dedi...

İşte o açıklaması: "Ayvalık'ta ada almadım. O denli bir şey yok. İlgilendik fakat... Çok hoş bir adaydı. Merak ettim, ilgilendim. Fiyatını sordum. Konuştuk. Adası olan beşerler var... Çok makul bir şey olmasa da... Ticari olarak da kıymetlendirilebilir. Ben olayları bu kadar büyük yaşamayı seven bir insan değilim. Benim işimi yapan bir insanın ticari olarak bunu yapmasının gerçek olduğunu düşünmüyorum lakin aklımızdan geçmedi değil. Benim orada turizmle ilgilenen arkadaşlarım var demek ki bir gel git aklı yaşadık. Bir adam olsun istemem."

"Bu kadar zenginlik kadar insanın başına gelebilecek makûs bir şey olamaz."

"Bu nedir bu türlü, her şeyi alabilmek! Hayatta her şeye kuşkulu gezersin. Sevgilin 'seni seviyorum' dese inanamazsın. Bir şeye hasret duymak gerek hayatta."

Sonrası ise kestirim edebileceğiniz üzere...

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
Siz ne diyorsunuz bu açıklamaya?