Hülya Koçyiğit te Yönetmen olacak Yıllardan beridir çevirdiği filimlerle yediden yetmişe herkesin beğenisini şampiyon Hülya Koçyiğit, sinema birikimlerinin de ötesine gitgide artarak Yönetmek Almak istediğini söylemiş Umarım başarılı olur KOÇYİĞİT YÖNETMENLİĞE GÖZ KIRPIYOR! 1548622235 1548622235 hulyakocyigitteyonetmenolacak5c4e199fa7d76hulyakocyigitteyonetmenolacak5c4e199fa7d76 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhulyakocyigittasd&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SANATÇI HÜLYA KOÇYİĞİT, YILLARDIR KARARSIZ KALDIĞI YÖNETMENLİK KONUSUNDA ADIM ATMAYA HAZIRLANIYOR Habertürk'te yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına davetli olan Hülya Koçyiğit, yıllarca yönetmenlik konusunda bu işi çok iyi yapan isimler olduğunu düşünerek çekindiğini, ama artık bu konuda adım atamaya karar verdiğini söyledi Sinemayı düşünerek yaşamış bir insan olduğunu bildiren Koçyiğit, 'Yıllardır o cesareti kendi kendime toparlayamadım Çünkü gerçekte Türkiye'de çok değerli yönetmenler var Ola Ki de birikimlerimi yönetmenlik yaparak uyarlamak isteyeceğim Bir türlü onun kararını veremiyordum Böyle bir şeye cesaret edebilirim önümüzdeki sene' biçiminde konuştu Kendisinin yazmadığı oysa kendisinin karar verdiği bir senaryoyu filme çekmeyi planladığını açıklayan Hülya Koçyiğit, seyircilerin üstelik yönetmen Hülya Koçyiğit'i görmelerini istediğini belirtti