Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hülya Koçyiğit ve Ajda Pekkan'dan 55 yıl sonra gelen itiraf!

Hülya Koçyiğit ve Ajda Pekkan'dan 55 yıl sonra gelen itiraf!
0
156

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
hulya_kocyigit_ve_ajda_pekkandan_55_yil_sonra_gelen_itiraf_1577606936_0643.jpg

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Sinema Üzere Hayatlar programına konuk oldu. Hülya Koçyiğit, program sırasında Ajda Pekkan ile yıllar öncesine dayanan dostluklarıyla ilgili bir anılarını paylaştı.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, film sanatkarı Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Sinema Üzere Hayatlar programının konuğu oldu. Müzik kariyerine başlamadan evvel film oyunculuğu da yapan Ajda Pekkan, Hülya Koçyiğit ile 1963 Ses Film Müsabakası'na katılmış ve buradan 1.'lik ile ayrılmıştı. Koçyiğit, o müsabakada yaşadıkları bir anıyı program sırasında şu laflarla paylaştı:

iFeZE_1577606836_3004.jpg

“1963’te Ses mecmuasının müsabakasına katıldık. Ajda’nın o hoş yüreğini bu müsabakada tanıdım. ‘Kızlar lütfen mayonuzu giyin, bu türlü imajınızı alacağız’ dediler. Soyunma odasına gittik lakin benim yanımda mayo yok! Derken oradan kadife bir ses ‘Ben bikini giyeceğim sen benim mayomu giyebilirsin’ O gün başlayan dostluk hala devam ediyor. Ne keyifli ki seni tanıdım.”

ma5h7_1577606870_7211.jpg

Similar threads

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Hülya Koçyiğit, program sırasında Ajda Pekkan ile yıllar öncesine dayanan dostluklarıyla ilgili bir anılarını paylaştı. Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
TRT 2'de Hülya Koçyiğit sunumuyla ekranlara gelen 'Film Gibi hayatlar' programı, merhum sanatçı Cüneyt Arkın özel bölümüyle izleyiciyle buluştu. Usta sanatçıya saygı programında Koçyiğit'in konuğu sinema tarihçisi Burçak Evren oldu. 28 Haziran'da aramızdan ayrılarak Türk sinemasına ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk olan ünlü tiyatrocu Oya Başar, başrolü olduğu Benim Annem Bir Melek dizisinin çekim dönemlerinde geçirdiği süreç hakkında konuştu. Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, TRT 2'de yayınlanan Film Gibi Hayatlar programında ünlü sinema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Hülya Koçyiğit'in TRT2'de sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, oldu. Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'ın programına konuk olan Beyazıt Öztürk, yıllardır kendi hakkında merak edilen evlilik durumunu anlattı. 50 yaşındaki oyuncu yıllardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Hülya Koçyiğit'in TRT2'de sunduğu 'Film Üzere Hayatlar' programının bu haftaki konuğu ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, oldu. Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'ın programına konuk olan Beyazıt Öztürk, yıllardır kendi hakkında merak edilen evlilik durumunu anlattı. 50 yaşındaki oyuncu yıllardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt