Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hülya Koçyiğit'ten torunu Aslışah Alkoçlar'ın eşi Kaan Demirağ'a övgü dolu sözler!

Hülya Koçyiğit'ten torunu Aslışah Alkoçlar'ın eşi Kaan Demirağ'a övgü dolu sözler!
0
74

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
hulya_kocyigitten_torunu_aslisah_alkoclarin_esi_kaan_demiraga_ovgu_dolu_sozler_1656334194_7899.jpg

Paris'te Türkiye'yi temsil eden binici Kaan Demirağ, hem Alkoçlar ailesini hem de ülkemizi gururlandırdı. Eyfel Kulesi'nde Türk bayrağı dalgalandı.

Geçtiğimiz sene Kaan Demirağ ile dünya evine giren Aslışah Alkoçlar, gurur dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

dfOcR_1656334466_5435.jpg
kaan demirağ

Hülya Koçyiğit'in de davetli olarak katıldığı binicilik yarışında yarışan Kaan Demirağ herkesi gururlandırdı.

u9mbn_1656334489_6556.jpg
kaan demirağ

Koçyiğit yaşadığı gururu şu sözlerle ifade etti:

"Dünyanın en prestijli engel atlama yarışının Paris ayağında boy gösteren damadım Kaan Demirağ'ı büyük bir heyecanla izledim. Paris'in simgesi Eyfel'in önünde Türk bayrağını gururla dalgalandırdık."

WqHAr_1656334510_0771.jpg
hülya koçyiğit

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler hakkında çarpıcı açıklamalar

Similar threads

Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar, at binmede birinci olan iş insanı eşi Kaan Demirağ'a sosyal medyadan takıldı. İlk bebeğini kucağına almak için günler sayan Aslışah Alkoçlar'ın eşi Kaan Demirağ, bir yeteneğini daha ortaya çıkardı. İş insanı Demirağ, çok iyi bir at binici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demirağ evlilik yolunda bir adım daha atarak nişanlandılar. Aslışah Alkoçlar nisan ayından bu yana mutlu bir birliktelik yaşadığı Kaan Demirağ'ın evlilik teklifini kabul etmişti. Hülya Koçyiğit'in torunu olan Aslışah'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Alkoçlar Otelleri'nin sahibi iş insanı Ender Alkoçlar'ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar ile HD Group'un sahibi Hakan Demirağ'ın oğlu Kaan Demirağ evleniyor. Cemiyet hayatından Hacı Sabancı - Nazlı Kayı çiftinin ardından bir düğün haberi daha geldi. Alkoçlar Otelleri'nin sahibi Ender Alkoçlar'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Alkoçlar Otelleri'nin sahibi iş insanı Ender Alkoçlar'ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar ile HD Group'un sahibi Hakan Demirağ'ın oğlu Kaan Demirağ evleniyor. Demirağ, geçtiğimiz gün müstakbel eşi Alkoçlar'a evlilik teklifinde bulundu. Cemiyet hayatından Hacı Sabancı - Nazlı Kayı çiftinin ardından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
296
Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile iş insanı Kaan Demirağ evlilik yolunda bir adım daha atarak nişanlandılar. Aslışah Alkoçlar nisan ayından bu yana mutlu bir birliktelik yaşadığı Kaan Demirağ'ın evlilik teklifini kabul etmişti. Hülya Koçyiğit'in torunu olan Aslışah'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt