Hülya Leyla Tez hülya leyla tez kaç yaşında hülya leyla tez kimdir saç dökülmesi cabuk kac yasinda hülya leyla ivedi kimdir, hülya leyla, hülya leyla çabuk ürünleri, hülya leyla tez saç, hülya leyla tez saç dökülmesi, hülya leyla çabuk kaç yaşında, Son dönemler de adını sıçka duyduğumuz ünlü Herbalist Hülya Leyla Tez hakkında bilgiler ve kendisine ait çalışmaları sunuyoruz bu yazımızda Melek'ler 1549342145 1549342145 hulyaleylacabuk5c5915c60d5e1hulyaleylacabuk5c5915c60d5e1hulyaleylacabuk5c5915c60d5e1 Dokuz kuşaktır bitkileri kullanarak cilt Leyla Çabuksorunlarına aleyhinde doğal reçeteler hazırlayan bir aileden gelen Herbalist Leyla Ivedi, İskoçya'da öğrendiği yöntemle bitki karışımlarını zamana karşı dirençli ülkü getirmeyi başarmış Bu karışımları saç dökülmesi, sivilce, sedef, egzama, mantar, selülit, tüylenme, leke, çatlak ve aşırı kilo sorunu olanlara uygulayan Herbalist Leyla Çabuk, birincil uygulamadan sonra farkın hissedilmeye başladığını belirtiyor İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanlığı'nın yaptığı araştırmada da yapılan başvuru sonucu tüylerin 3 ayda yüzde 20 azaldığı ve yüzde 38 inceldiği ve herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadığı kanıtlanmış Yurtiçi ve yurtdışından bayan, erkek, ihtiyar, genç, öbür cilt sorunlarına çözüm arayan çoğu kişinin kapısını çaldığı Leyla Ivedi, meslek sırlarını ailenin genç bireylerine öğreterek ileride de çoğu kişiye tezgâhtar olmayı hedefliyor Ivedi, Şaşkınbakkal'daki merkezde uygulanan bakımları, nasıl sonuçlar alındığını ve kullanılan bitkisel ürünleri anlattı Saç dökülmesi ile başlayalım… Leyla Çabuk: Aileden kalıntı olarak geçiyor sivilce, saç dökülmesi, egzama Yeni dökülmeye başlamıssa saçlar, üç kere bitki karışımı göstermek yeterli Yağlı saçlar fazla dökülür En çok dökülen kişide ise 3060 günde dökülme duruyor Gerçekte önce derinin dibi dezenfekte ediliyor Bu işlem yağ, bakteri, mantar hepsini alıyor Sonra bitki lapası haftada bir uygulanıyor 30 dakika zaman ile saçta kalıyor Pozitif durursa yakmaya başlar zaten Yıkayıp kuruttuktan daha sonra da ısırgan sürülüyor saçtaki sorunu gideren de bu Haftada üç defa ise saç yıkanıyor özel sabun ve şampuan ile Sabahtan ve akşam da sarımsak ve kekik sürülüyor sırasıyla Daha sık yıkanıp uygulama yapılırsa daha da çabuk sonuç alınır Kimi iki, kimi üç sefer de sonuç alır 60 gün sonra dökülme durur, saçım çizgili olsun dersen devam ediyorsun Çok açıklık varsa gözenek değil olmuşsa çare uzun sürer, lakin saç çıkar Altı ayda netice alınır Her hafta kafa cilt atar yılan gibi Bitki lapası ve ısırgan deriyi harmanlıyor alttaki deri harekete geçiyor ve hücre de çalışmaya başlıyor Sedef, saç kıran ve egzama olanın başı akar Kulak arkası, ensede çatlak oluşur ve değişken gelir; yapışkan bir yapıda, zamk gibi Hani sivilceyi sıkarsın da bir su gelir ya, onun gibi Sadece bu üç hastalıktan akışkan gelir Bu istikrarsız akmadan da bu hastalıklar geçmez Aynı bitkiyi 100 kişiye koyarsın 4'ünde akışkan kazanç Halk Müziği korkuyorlar bilmedikleri için ama korkacak bir şey yok Ne dek sürüyor kullanım? Leyla Tez: Kimisinde 6 hafta, 3 hafta kimisinde de 1 sene sürer Kiminde damla damla gelir, 1 yıl sürer, kimisinde ise 1 gecede biter Hep gece akar yalnız… Bunun nedeni de önceden görülen tedaviler Alınan ilaçlar hastalığı bastırıyor ve içeriye hapsediyor Dolayısıyla her vücudun tepkisi de ayrı oluyor Eskiden apse çıkardı biz de patlatırlardı, üzerine karasakız veya lokum ya da sabun ile soğan koyarlardı ve içi boşalırdı çıbanın Derhal ise daima antibiyotik ile vücuda sokuluyor mikroplar Sedef ve egzamada ayrıca krem hem ilaçla mikroplar içeri sokuluyor Vücuttaki sedef de aynı şekilde mi gidiyor? Leyla Tez: Ayak parmağından saçına sedef olanlar var Vücuda hiçbir şey yapmıyorum sadece saça müdahale ediyorum Bunun akma yeri ense ve kulak arkası Saçtan aktıkça vücutta da rahatsızlık geçiyor, kuruyup gidiyor Sedef de kalıtımsal Bir endişe, bir kayıp bu hastalığı tetikliyor Bir rahatsızlık daha var: Cilt kaybı Bu hastalıkta, saç derisi kayboluyor, çukurlar oluşuyor ve delik delik oluyor; kemiğe kadar iniyor Dört hasta var elimde böyle Küçük yaşta geçirilen ateşli rahatsızlık sonrası lenfler iltihaplanır 1820 yaşında da rahatsızlık görülür Bu kişilerde de aynı yöntem uygulanıyor Bunu da büyüklerinden öğreniyorsun Yemek yapmayı öğrenmek gibi Benim ailem yıllardır yapıyor bu işi Ben de geleneğini bozmadan devam ettiriyorum Gözden Düşmüş tüylerin dökülmesini nasıl sağlıyorsunuz? Leyla Tez: Tüyü yok ediyor bu uygulama, kanıtlanmış birşey ÇAPA'da 20 deneyde kullanılan üstünde deneme yaptılar Üç ayda yüzde 20 azalıyor ve yüzde 38 inceliyor Bu görüldü Tüyleri hiç almadan kurtulabilirler, haftada iki üç kez sürerek Göbek, göğüs, yanak, bel gibi hiç el değmemiş yerlere tüy bitkisini sulandırıp daha geniş alana yayıp, tüyün dibine daha fazla işlemesini sağlarsın ve daha etkin olur Sürdükten daha sonra kurumasını bekleyeceksin yalnız Bacak, kol daha önce alınmışsa mutlaka tekrar alınmalı daha sonra başvuru formu yapılmalı Artma çağındaki çocukları getiriyorlar Bir ay sürsünler, tüylerinin rengi değişiyor, açılıyor ve azalmaya başlıyor Haftada bundan başka ponza taşı ile peeling yapacaksın sonra da suyunu sürdüğünde ipek gibi oluyor Peki ne değin zaman nasıl kullanılıyor? Leyla Çabuk: İki ay olur, üç ay olur kullanılacak yere ve tüyün cinsine, hormonların alıştırma seviyesine göre değişiyor Tüy alındıktan sonra bitki koyup, ponzası yapılıyor Birincil uygulamadan daha sonra kimisinin 20 günde kimisinin 4 ayda çıkıyor tüyü Hormon dengesine göre değişiyor Bir seferden daha sonra hafıza belirtebiliyorum Kimi 3 seans, kimi 5 seans kimi 10 seans geliyor Tüylerden tamamen kurtulduktan sonradan mahsul hiç kullanılıyor mu? Leyla Çabuk: Seans araları çok değişiyor Tüy gittikçe incelip, seyrekleşiyor diğer taraftan böyle parça parça yok oluyor Birdenbire bire tümü çıkmıyor Bana gelmeye lüzum bile kalmayabiliyor, aldırıp bitki sürerek Daha Sonra da tüy olmayan yer alınır mı? Hiçbir şey yapmaya gerek kalmıyor Body yapan erkekler de geliyor bana örneğin, 5 seansta adi hale geliyorlar Daha pozitif gelmiyorlar Bu işe nasıl başladınız ve bitkileri bu dek iyi nasıl tanıyorsunuz? Leyla Çabuk: Anne tarafımdam geliyor Eskişehir'de yöntem onaylandığında kökenimizi araştırmaya başladım Orta Asya'dan geldiğini buldum 360 sene öncesine dek gidebildim Neneden toruna geçen birşey bu Kırıkçı çıkıkçı vardır, para karşılığı yapılmaz Annen ne yapmışsa onu söylüyor, sen de onu yapıyorsun Böyle kalıcı oluyor 9 kuşak öncesine dek gidebildim 65 senedir içindeyim Bu işi ailede para karşılığı yapan birincil ben oldum Annem, bir türlü kabul edemedi ve bu nedenle benimle 3 yıl konuşmadı sonradan barıştık 5060'larda kapı kapı gidip yapıyordum, 8 sene böyle geçti, iş sahibi oldum Önce karşıdaydı işyerim sonradan da buraya geçtim 56 senedir yapıyorum bu işi Bana yetişemeyenlere, benden sonrakilere de miras teslim etmek istiyorumSizin bu reçetelere ekledikleriniz var mı? Leyla Tez: Annem daha sağdı o süre 13 yaşındaydım, Dr Ziya Konuralp'in akrabası üçüncü derece yanıktı 40 gün daha sonra deri düzelmeye ve saç çıkmaya başladı Konuralp, anneme tıp üstü bir insansındedi Daha Sonra bana fazla takviye oldu, beni dışarı götürdü, çok ameliyata seyirci olarak soktu İskoçya'da yaşlı bir adamın yanına gidip gelmemi sağladı O adam bana bitki ile bitkiyi dayandırmayı öğretti bana 5 sene gittim geldim Evvelden annemler bitkileri dövüyorlardı, sürüyorlardı Bir hafta sonra suyu kokuyordu Derhal ise ısırgan, kekik, sarımsak 50 yıl dursun, bozulmaz Bitkileri nasıl koruyacağımı ve dayandıracağımı öğretti Benim katkım bu oldu Şimdi de piyasaya açılmaya karar verdim 1936 doğumluyum ve geriye servet kalsın istiyorum Buradan gelen insan faydalansın Bütün yeğenlerime öğretiyorum