Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Humeyra - Tutsana Ellerimi

Hoş geldin! baranschat tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Humeyra - Tutsana Ellerimi
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sana bu karanlık bu gurultu icinde
Ellerimi uzatıyorum
Sen bu karanlık bu gurultu icinde
Gormuyorsun
Butun koşeleri tutmuşlar
Ortada meydanlar, gozler icinde
Sana anlatamıyorum
Butun bu koşeler, bu karanlık, bu ıslak, bu gurultu

Tutsana ellerimi
Ellerimi gormuyor musun?
Tutsana ellerimi
Ellerimi gormuyor musun?

Similar threads

Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Umutsuzluk ile ilgili şiirler Umutsuzluk şiirleri imagesumutsuzlukileilgilisiirler5aee051a9494b Umutsuzluk kurutuyor icimi Dun yine simsiyah gecede parlayan yıldızlara baktım umutsuzca Mehtabın kırık ışıkları karalığıma vurdukca seni aradım icimde Yoktun Yokluğun da yureğime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
İsyan Sozleri kısa İsyan Sozleri facebook biz deli ruzgarların deli dalgaların adamıyız sevdikmi destan kızdımmı KATLİAM OLURUZ hasretin acıya boğmşsa beni ; gelmezsen unutmak hakkım değil mi? SEVGIMIZI ELIMIZDEN ALANLARA KOLUMUZA JILET ATIRANLARA KADEHI ELIMIZE TUTUSTURANLARA ISYANIM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
İntikam Mesajları Kısa İntikam Sozleri Aciz yaratıksın sen sevgiden anlamayan yalancısın, guzel sozler senin neyine ? Git vur kendini bir koşede Hayatın gibi kendinde yalancısın, sozlerin gibi kendinide kimseye inandıramazsın Sana sozum var intikam sozu butun yalanlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
sitem msjları,Yeni Sitemli Sozler Sitem Dolu Sozler Hazır Sitem MesajlarıSevgiliye Sitem Dolu Sozler Bir Aşkı Yaşamak icin ilk başta benim gibi Sevmeyi oğrenmelisin, Boş Zamana Değil Dolu gececek Zamanları hak Etmelisin! Zamana Kapılıp Gitmek yerine Seninle Hayatı Olduğum yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt