iltasyazilim
FD Üye
1 litre su?t
15 su bardag?ı toz s?eker
23 parc?a damla sakızı
1 su bardag?ı bug?day nis?astası
2 yemek kas?ıg?ı su
1 c?ay bardag?ı kırılmıs? Antep fıstıg?ı
U?zeri için
Frenk u?zu?mu?
File Antep fıstıg?ı
Hünkar muhallebisi hazırlanışı
Su?t, toz s?eker ve damla sakızını bir tencereye alıp karıs?tırın Nis?asta ve suyu karıs?tırıp kaynama noktasına gelen karıs?ıma ilave edin Kırılmıs? Antep fıstıg?ını da ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıs?tırın Muhallebiyi suyla ıslattıg?ınız bir kaba 2 parmak kalınlıg?ında olacak s?ekilde do?ku?n Sog?uduktan sonra dilimleyin Frenk u?zu?mu? ve file Antep fıstıg?ı ile su?sleyerek servis yapın
15 su bardag?ı toz s?eker
23 parc?a damla sakızı
1 su bardag?ı bug?day nis?astası
2 yemek kas?ıg?ı su
1 c?ay bardag?ı kırılmıs? Antep fıstıg?ı
U?zeri için
Frenk u?zu?mu?
File Antep fıstıg?ı
Hünkar muhallebisi hazırlanışı
Su?t, toz s?eker ve damla sakızını bir tencereye alıp karıs?tırın Nis?asta ve suyu karıs?tırıp kaynama noktasına gelen karıs?ıma ilave edin Kırılmıs? Antep fıstıg?ını da ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıs?tırın Muhallebiyi suyla ıslattıg?ınız bir kaba 2 parmak kalınlıg?ında olacak s?ekilde do?ku?n Sog?uduktan sonra dilimleyin Frenk u?zu?mu? ve file Antep fıstıg?ı ile su?sleyerek servis yapın