Atasay'ın işvereni Cihan Kamer'in kızı Simay Kamer Uras ile Prof. Dr. Cihan Uras'ın oğlu Ahmet Uras'ın evliliklerinde ikinci krizi yaşadıklarını yazmıştım.
Temmuz 2016'da evlenen ve geçen yıl yaşadıkları birinci krizi atlatan çiftin, yeniden evliliklerini kurtarmalarını temenni etmiştim. Fakat yakın etrafları, bu seferkinin adliye koridorlarında son bulacağı konusunda hemfikirdi.
Maalesef onların dedikleri üzere çıkıyor! Çiftin evlilikleri şimdi resmen bitmese de, iş iştirakleri resmen bitti!
Ahmet Uras; kayınpederinin kurduğu ve eşi ile ortağı ve idare heyeti üyesi olduğu, Huqqa, Huqqabaz, Market Bosphorus ve Qurabiye markalarının yer aldığı Q Food & Beverage şirketinden ayrıldı.
KAYINPEDERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Ayrılığı toplumsal medyasından duyuran Uras, "Q Food&Beverage ailesinden bugün prestiji ile tekrar yollarımız kesişinceye kadar ayrılıyorum.
Bu süreçte bana hem babalık, hem de mentörlük yapan Sayın Cihan Kamer'e sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim" demiş.
Sonunu da "Tekrar yollarımız kesişinceye kadar benim tüm haklarım size helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin" diye yazmış.
Yolları tekrar kesişir mi bilmiyorum lakin Allah, iki tarafın da yolunu açık etsin.
Bülent Cankurt/Günaydın