Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hurda arac

hurda arac
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
hurda araclar toplanacak guzelde toplama merkezleri bildiğim kadarıyla uc ilde toplanacak uzak illerde ki insanlar nasıl araclarını bu illere nasıl goturecek ki biraz sacma geliyor bana bu konuda daha duyarlı olup her ilde toplama merkezleri yapılması lazim yoksa bu yasa sacma olur belli bir rant vatandaşın hakkını kasp eder benim aracım yasanın verdiği ucret e gore 4500 TL YAPIYOR ADAM DİYOR BANA 2500 TL YE ALIRIM ONU NİCİN 2000 TL ZARAR CEKEYİM Kİ İLGİNİZE TEŞEKKURLER

Cevap: hurda arac

Ekonomik omrunu doldurarak hizmet dışı kalan, bu aracların motorlu taşıtlar vergisi borcu, ile gecikme zammı,faizi ve aracın tescil plakasına yazılmış idari para cezaları silineceği icin hurda arac yasası onemli bir avantaj teşkil etmektedir

Bakanlık kaynaklarına gore suregelen 'hurda' arac uygulaması cercevesinde bugune değin 1985 yılına kadar olan araclar hurdaya ayrıldı ve trafikten cekilen 76 bin araca 350 milyon TL'lik odeme yapıldı

Eski Aracların Ve Arabaların Toplanması 2019 Trafikten Kaldırılacak Araclar 2019 Eski Hurda Aracların Devlet Tarafından Alımı Odemeleri

Ulaştırma Bakanlığınca hazırlanan Bir Kısım Motorlu Karayolu Taşıtlarının Piyasadan Cekilmesine İlişkin Tebliğ Resmi Gazetenin bugunku sayısında yayımlandı Tebliğe gore taşıt alımları icin takvim şoyle olacak:
Tebliğle, karayolu taşımalarının ekonomik, seri, elverişli, guvenli, verimli, kaliteli, cevreye kotu etkisi en az ve kamu yararını gozetecek şekilde duzenlenmesi icin ekonomik ve teknik omrunu tamamlamış ticari motorlu karayolu taşıtlarının bir kısmının piyasadan cekilerek, can ve mal guvenliğinin artırılması ve mevcut atıl kapasitenin azaltılarak sağlıklı bir taşımacılık piyasasının oluşturulabilmesine destek sağlanması hedeflendi

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt