Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huriye, Nuriye ve Duriye

Huriye, Nuriye ve Duriye
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imageshuriyenuriyeveduriye5ad76e071fdd2

Huriye, Nuriye ve Duriye 7580 yaslarinda, cok eski uc arkadaştır
Bir gun Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Duriye'ye
gitmeye karar verirler
ve giderler Biraz muhabbetten sonra Duriye kahve yapar ve
icerlerBiraz
sonra Duriye yine ay kusura bakmayin
unuttum, birer kahve
yapayim da icelimder Huriye ve Nuriye birsey
demezler ve icerler Aradan biraz
zaman gecer Duriye yine size bir kahve
bile yapmadim hemen yapayimda icelimder ve yapar getirir
Bizimkilerde yine itiraz yok
Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola
duşerler Yolda bastonlari
ile yavas yavas yururken aralarinda şu konuşma gecer;
Huriye : Kiz Nuriye, gordun mu Duriye'yi!!! Ne
kadar pinti olmus
Bize bir kahve bile ikram etmedi
Nuriye : Kizzz Duriye'yi ne zaman gordun sen ??

Similar threads

Huriye, Nuriye ve Duriye 7580 yaslarinda, cok eski uc arkadastir Bir gun Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Duriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler Biraz muhabbetten sonra Duriye kahve yapar ve icerler Biraz sonra Duriye yine ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da icelimder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Huriye, Nuriye ve Duriye 7580 yaslarinda, cok eski üç arkadaştır Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Duriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler Birazcık muhabbetten daha sonra Duriye kahve yapar ve içerlerAzıcık daha sonra Duriye tekrar ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Huriye, Nuriye ve Düriye 7580 yaslarinda, çok eski üç arkadastir Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler Biraz muhabbetten daha sonra Düriye kahve yapar ve içerler Azıcık sonra Düriye yeniden ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kızlar Bizdemi Böle Olucazzz Huriye, Nuriye ve Düriye7580 yaslarında, çok eski üç arkadaştır 1 Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler Biraz muhabbetten daha sonra Düriye kahve yapar ve içerler Biraz sonradan Düriye yeniden : 'Ay kusura bakmayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt