Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hurma Lokumu

Hurma Lokumu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hurma Lokumu Tarifi İçin Malzemeler

*500 gr hurma (ben püre halinde olan hurma ezmelerinden kullandım)
*120 gr kakaolu bisküvi (örneğin bir paket eti kakaolu bisküvi yaklaşık 1415 adet)
*1 büyük çay bardağı iri çekilmiş ceviz

Üzeri için;

*Ceviz
*Antep fıstığı
*Hindistan cevizi
*Çikolatalı şekerleme

Hurma Lokumu Tarifi Yapılışı
Hafta sonu için ağzını tatlandıracak ister kendinize ister misafir sofralarınıza yada isterseniz bir yere giderken eliniz boş gitmek istemezseniz kolayca yapabileceğiniz hatta görenlerin ve tadanların hazır sandığı az malzemeli çok güzel bir tarifim var*

Similar threads

Hurma Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *20 tane iri hurma *100 gr ceviz *1 su bardağı toz şeker *1 yemek kaşığı becel yağ *1 su bardağı su *Süslemek için Antep fıstığı Hurma Tatlısı Tarifi Yapılışı Hurmalar yıkanıp, bıçakla yarıdan kesilip çekirdekleri çıkarılır, içleri iri dövülmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Kuru Meyveli Truff Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 paket petibor bisküvi (300 gr) *1 su bardağı süt *50 gr eritilmiş tereyağı *3 kaşık şeker *1 kase ince dilimlenmiş kayısı, üzüm, hurma *3 yemek kaşığı kakao Süslemek için; *Fındık içi, ceviz içi, Antep fıstığı, Hindistan cevizi, kakao...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Şahane Sütlü Çikolatalı Tatlılar Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Malzemeleri: (6 karakter) 15 çay bardağı un 2 dere bardağı toz şeker 60 gr tereyağı 1 paket vanilya 1 litre süt Üzerı için Toz Antep fıstığı Hindistan cevizi Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Hurma Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler *150 gr tereyağ veya margarin *1 yumurta *yarım su bardağı pudra şekeri *1 çay bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı irmik *1 kabartma tozu *1 vanilya *Alabildiği kadar un (kıvamı oldukça yumuşak ele yapışmayan şekilde olmalı) İçi harcı için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Hurmalı Lokum Tarifi İçin Malzemeler *500 gr Medine hurması (ben püre halinde aldım) *120 gr kakaolu bisküvi (22 tane kadar) *1 büyük çay bardağı çekilmiş ceviz Üzeri için; *Fındık *Antep fıstığı *Hindistan cevizi Hurmalı Lokum Tarifi Yapılışı Hurmaların çekirdekleri çıkarılır ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt