Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hurmalı Cevizli Bar

Hurmalı Cevizli Bar
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Hurmalı Cevizli Bar Tarifi İçin Malzemeler

**¼ bardak doğranmış ceviz
**Pişirme spreyi
**2 çorba kaşığı az yağlı margarin
**1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
**14 bardak hafif esmer şeker
**2 çorba kaşığı bal
**1 portakalın kabuğu
**2 çorba kaşığı portakal suyu
**13 bardak doğranmış kurutulmuş hurma
**2 bardak yulaf ezmesi
**2 çorba kaşığı ayçiçek çekirdeği

*
Hurmalı Cevizli Bar Tarifi Yapılışı Fırınınızı 180°C’de önceden ısıtın Orta büyüklükte kare fırın tavasını pişirme spreyiyle kaplayın ve kenara alın Margarin, yağ, şeker, bal ve portakal kabuğu ve suyunu orta büyüklükte bir tavaya yerleştirin ve tereyağı eriyene kadar, kısık ateşte pişirin Tavayı ateşten alın ve hurma ve cevizleri karıştırın Tereyağı karışımıyla eşit derecede kaplanacak şekilde yulaf ezmelerini ekleyin*Karışımı önceden hazırladığınız tavaya yayın, sıkıca ve eşit bir tabaka elde edecek şekilde bastırın Ayçiçek çekirdeklerini üstüne serpin ve yüzeye gömecek şekilde hafifçe bastırın
Kenarları altınkahverengi olana kadar yaklaşık 20 dakika kadar pişirin Fırından alın ve tavada tamamen soğuması için bekletin Soğuduğunda, barları kesme tahtasına alın ve 16 bar elde edecek şekilde kesin Barlar hava almayan bir kapta 1 haftaya kadar saklanabilir 16 bar elde edilir
 

Similar threads

Amarant Ve Yulaflı Gronala Bar Tarifi İçin Malzemeler *1 bardak patlamış “Yayla Amarant *1 çorba kaşığı “Yayla Keten Tohumu *¼ bardak yulaf *¼ bardak sultana incir *1 çorba kaşığı kabak çekirdeği *1 çorba kaşığı ay çekirdeği *1 çorba kaşığı susam *2 çorba kaşığı haşlanmış ve kabuğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Malzemeler 1 kutu hazır krep malzemesi 15 su bardağı süt 12 adet Trabzon hurması (çok olgunlaşmış olmalı) 34 çorba kaşığı tozşeker Yarım portakalın rendelenmiş kabuğu Tavayı yağlamak için: Sıvıyağ Hurmalı Krep Yapılışı Hazır krep malzemesine sütü ilave ettikten sonra iyice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Amarant Ve Yulaflı Gronala Bar Tarifi İçin Malzemeler *1 bardak patlamış “Yayla Amarant *1 çorba kaşığı “Plato Keten Tohumu *¼ kadeh yulaf *¼ kadeh sultana incir *1 çorba kaşığı kabak çekirdeği *1 çorba kaşığı ay çekirdeği *1 çorba kaşığı susam *2 çorba kaşığı haşlanmış ve kabuğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Kilo aldırmayan, sağlıklı atıştırmalıklar tam da arzuladığınız lezzetlerle bir arada.  Çok az zaman harcayarak evdeki herkesin damak tadına hitap eden lezzetler hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun   1. Hurmalı Elmalı Turta Barları Kahvaltı ve minik atıştırmalarınız için elmalıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Hurmalı Cevizli Toplar Tarifi İçin Malzemeler *20 adet yumuşak hurma *1 su bardağı kırılmış ceviz *2 yemek kaşığı kakao *1 yemek kaşığı su Üzeri için: *Hindistan cevizi Hurmalı Cevizli Toplar Tarifi Yapılışı Hurmalar çekirdeğinden ayrılıp robota atılır, üzerine ceviz, kakao ve su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,743Kullanıcılar
rifuals1Son üye
Üst Alt