Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hurmalı Erik Reçeli

Hurmalı Erik Reçeli
0
126

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hurmalı Erik Reçeli Tarifi İçin Malzemeler

*1 nehir bardağı siyah erik
*1 çay bardağına yakın *hurma
*Yarım tutam tarçın
*1 tatlı kaşığı limon suyu ( yarım limon )

Hurmalı Erik Reçeli Tarifi Yapılışı Hurmalar yaş ise güneşte birkaç gün bekletilerek tatlanması olgunlaşması gerekmektedir Bal gibi tatlı ülkü gelince kabukları soyulur çekirdeklerinden ayrılır Kuru hurma kullanılacaksa yumuşayana dek ılık suda bekletilir ve sonra tekrar çekirdeklerinden ayrılırHurmalar yıkanmış olmalıdır
Erikler yıkanarak kabukları ile birlikte ufak küçük doğranır ve hurmalar ile birlikte blenderdan geçirilir Tarçın ve limon eklenerek sunulur Sıhhat olsun

Similar threads

Hurmalı Bebek Muhallebisi Tarifi İçin Malzemeler *2 adet hurma *2 adet erik *1 adet portakal *1, 5 tatlı kaşığı irmik *1 tatlı kaşığı pirinç unu *2 su bardağı su *2 adet bebe bisküvisi *1 adet ceviz *Üzeri için tarçın Hurmalı Bebek Muhallebisi Tarifi Yapılışı Bir tencereye su, erik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Erik Reçeli Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo mürdüm eriği *2 su bardağı şeker *Limon suyu *Su Erik Reçeli Yapımı Tarifi Yapılışı Tencereye çekirdekleri çıkmış erikleri koyarak üzerine su ilave edilir Erikler yumuşadıktan sonra blenderdan geçirilir Üzerine şeker ilave edilip tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
+6 Ay Meyveli Hurmalı Püre Tarifi İçin Malzemeler *Yarım muz *Yarım armut *Yarım kivi *3 adet hurma ve *3 adet kuru kayısı *1 yemek kaşığı yoğurt(hurma ve kuru kayısı suda 5 dk haşlanır hurmanın kabuğu soyulur) +6 Ay Meyveli Hurmalı Püre Tarifi Yapılışı Haşlanmış kayısı ve hurmalar bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Şekersiz Mürdüm Erik Reçeli Tarifi İçin Malzemeler *Olgunlaşmış mürdüm erik *Yarım limon suyu Şekersiz Mürdüm Erik Reçeli Tarifi Yapılışı Çekirdekleri çıkartılmış mürdüm erikleri tencereye alın Üzerine az su koyup erikler ezilen kadar pişirin Robottan geçirin Üzerine limon suyu koyup 510 dk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Erik Reçeli Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo erik *1, 5 kilo şeker *23 tane limon tuzu Erik Reçeli Tarifi Yapılışı Kışa hazırlık zamanı geldi Erik reçeli ,melemen, fasulye,bamya, yağ, lor peynir ,çeçil diye başladık Önce reçellerden başladık Hadi hemen tarife geçelim Ilk Önce erikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,723Mesajlar
29,798Kullanıcılar
efecerrah53Son üye
Üst Alt