iltasyazilim
FD Üye
Hurmalı Ramazan Toplarım Tarifi İçin Malzemeler Arkadaşlar bu topları hurma ve kuru kayısı yemek istemeyen oğlum için yaptımİnanın çok severek yedi
))
*67 adet hurma
*45 kuru kayısı
*56 tane petibör bisküvi
*Süt
Süsleme:
*Hindistan cevizi
*Nutella
*Gevrek kırıntısı
Hurmalı Ramazan Toplarım Tarifi Yapılışı Hurmaları küçük küçük doğrayalım( ben Medine hurması kullandım Kabukları inceydi ve kendinden soyulur gibi olduğu için tamamen soydum kabuklarını), kaysılarımızı da küçük küçük doğrayalımİki malzemeyi blendıra koyup içine biraz süt ve ufaladığımız bisküvileri koyup iyice ezelim Çok cıvık olursa bisküvi ekliyoruzKatı olursa süt ekliyoruz Ceviz büyüklüğünde toplar yuvarlayıp süslüyoruz Afiyet olsun!
*67 adet hurma
*45 kuru kayısı
*56 tane petibör bisküvi
*Süt
Süsleme:
*Hindistan cevizi
*Nutella
*Gevrek kırıntısı
Hurmalı Ramazan Toplarım Tarifi Yapılışı Hurmaları küçük küçük doğrayalım( ben Medine hurması kullandım Kabukları inceydi ve kendinden soyulur gibi olduğu için tamamen soydum kabuklarını), kaysılarımızı da küçük küçük doğrayalımİki malzemeyi blendıra koyup içine biraz süt ve ufaladığımız bisküvileri koyup iyice ezelim Çok cıvık olursa bisküvi ekliyoruzKatı olursa süt ekliyoruz Ceviz büyüklüğünde toplar yuvarlayıp süslüyoruz Afiyet olsun!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.