Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hurmayı Tek Sayı Yemek

Hurmayı Tek Sayı Yemek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet bu günkü konuda bununla ilgili soru soracağım
Hurmayı tek sayı halinde yeme ile alakalı bilgi var kaynaklarda Kısa geçeceğim uzatmadan:
Şimdi mantıken biz 96 veya 102 tane yemeyip 101 tane hurma yesek bir şey olmayacak mı?

Similar threads

Çağımızın gelmiş geçmiş bütün hastalıklarında kullanılan ve şifa olarak bilinen hurmanın insan sağlığı için çeşitli faydaları bulunmaktadır Zengin besin değerine sahip olan hurma her türlü hastalıkta direnç artırıcı bir güç olarak bilinmektedir Hurma ideal besleyici bir gıdadır İçerisinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Çocuklarda tırnak yeme, kaygı duygusundan ve mutsuzluk duygusundan kaynaklanır. Yani çocuklarımız kendilerini kaygılı ya da mutsuz hissettiklerinde tırnak yerler. Biz yetişkinler çocuğun mutsuz ya da kaygılı hissedeceği bir durumun olmadığını düşünürüz fakat çocuğun kendi iç dünyasında mutsuzluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Arkadaşlar Başta Şunu maddeler halinde sıralamak istiyorum Çoğunlukla derler ki ; Babanın , veya dayının , veya dedenin uzunlamasına bak , yani genlerine bak , onlar değin olucaksın derler Tamam genler tabikide kayda değer Genlerinde zirve ortalaması % 165 olan bir gencin boyunun 180 olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kuran'da 101 sure Karia (vurma çarpma) Suresidir 11 ayettir 11 Eylül 2001'de yaşanan İkiz Kuleler'e uçakla çarparak yapılan saldırıya işaret etmektedir Yani 101 sure 2001 101 Sure 2001 yılına işaret ediyorsa sırasına göre 110 sure de 2010 yılına işaret etmelidir 110 sure'nin Altın Oran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Bazı arkadaşlar yanlış yerlere konu açıp milleti meşgul ediyor Bu yüzden Orucun Yasakları adı altın bir kaç şey yazmak istedim ki sizinde yorumlarını bekliyorum Yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmak orucu bozan şeylerdir Bunların hangi durumda sadece kazâ, hangi durumda kazâ ile birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt