Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hürremin Sevgilisi Kim ?

Hürremin Sevgilisi Kim ?
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hürremin Sevgilisi Kim ? hürremin sevgilisi hürremin sevgilisi kim bulunur gelin hürremin sevgilisi, aşkı, kız arkadaşı meryem uzerlinin sevgilisi, Muhteşem Asır ıle bugüne değin yok ve bundan böyle dillerden düşmeyen Meryem Uzerli namı diğer Bulunur Sultan'söylenenlere ile 6 ay önce evlendiği sevgili bulduk arkadaşlarım Her iki havuzda çekilmiş görüntülerini buldukhurreminsevgilisikim5c4ea64e4b9e7pngalt :D:D :D:D :D:D 1548658246 1548658246 hurreminsevgilisikim5c4ea64e4fb5fhurreminsevgilisikim5c4ea64e4fb5f hurreminsevgilisikim5c4ea64e4fb5f 1 Harikulade Asır dizisinde Bulunur Sultan rolünü oynamak Maria Uzerli'son sevgilisi olan Özcan Mert ıle görüntüleri ortaya çıktı Kıbrıs Ada Magazin kadar yer alan görüntülerde Meryem Uzerli ve Kıbrıs'ta işletmecilik, bir adım geri, sevgilisi, havuzda rahim yapıyor Yaptığı bütün röportajlarda özel hayatında kimse söyler Uzerli'bu aşktaki bu suskunluğunun ardında bir dram çıktı Almanya doğumlu Türk vatandaşı Özcan Mert, demin bu değin şöhretli değilken tanışan ve 6 yıllık bir beraberlik yaşayan Uzerli, yok olacaksın, bu işler sebebiyle Kıbrıs'a gitmesiyle ilişkisini noktalamak zorunda kaldı Turizm yazılımı, kalkan Teşebbüs şirketinin genel merkezlerini Kuzey Kıbrıs'a taşıyan, bununla birlikte Girne Bellapais'te faaliyet bildiren Khensu Stage Club işletmesinin sahibi de olan Mert ve Uzerli Германии'tanışmış Özcan Mert, Uzerli'yle ilişkisi hakkında “6 yıl hoş bir birliktelik yaşadık Ancak ben Германии'dan gelip bir tecrübe için Kıbrıs'a yerleşince ilişkimizi bitirdik dedi Uzerli ise dedi “uzun zamandır bir beraberlik yaşamıştık Bir buçuk yıl yakındaki bir seçim yapılmış ilişkidir Korelasyon arasında çekilmiş bu fotoğrafların paylaşılması beni gözü yaşlı Fotoğrafların kişiye ve ilişkiye özel olduğunu düşünüyorum ifadelerini kullandı  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt