Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huseyin Karadayı-Işın Karaca dueti Eğlen Guzelim

Huseyin Karadayı-Işın Karaca dueti Eğlen Guzelim
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Huseyin Karadayı Işın karaca dueti
Huseyin Karadayı eğlen guzelim
Işın Karaca Eğlen guzelim

Duşun duşun aşamıyorum engelleri,
Varamıyorum yanına carelerin,
Yıkıl duvar goremiyorum enginleri,
Gidemiyorum bırakıp uzaklara,
Bir ağlarım bir gulerim,
Sanma senden vazgecerim,
Alışamam inan yokluğuna,
Eğlen guzelim gununu gun et,
Ben vazgecmişken eğlen,
Karaları ben bağlarım,
Sende vakit cok erken,

Similar threads

Huzurunda bir guneştim kapana kapana acılan Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonu Olmayan, nahoş olsun tum dakikalar senin adını Anmayan, duamı duydu, icime baktı, kabul etti Gun doğmadan Herkesi iyi bilme Kotuye iyi demek gunah hocam Ey hayatı masal olmuş insan Senin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Sevgiliye Guzel Sozler Mesajlar 2019 Sen seni ozleyenlerin ozleminden habersiz ozlenmektesin Sen varya sen ozlenenlerin icinde en cok ozlenensin Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gun duşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gonulden, işte o zaman sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ayrılık Uzerine Sozler, ayrılık guzel sozler, en guzel ayrılık sozleri Ayrılık Uzerine Soylenmiş En Guzel Sozler imagesayrilikuzerineguzelsozler5ad98bcc6b79f Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sevgilisinden Ayrılanlara Yalnızlık Sozleri Sevgilisinden Ayrılanlar İcin En Guzel Yalnızlık Sozleri Adını kalbime aşkla kazımıştım boş ver aldırma belki bir gun silerimGuzel bir ruyayı gercek sanmıştım Seni sevdiğim icin ozur dilerim Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Yeni Yıl İle İlgili Kısa Şiirler Bugun Yılbaşı Gerek yokmuş endişeye korkuya Bizde uyduk noel denen yortuya Korkma kardeş burası Turkiye Hadi gulup eğlenin bugun yılbaşı Ertuğrul gazinin mağdur miğferi Utanmalı her turkun neferi Bunun gizli adı haclı seferi Hadi gulup eğlenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,497Konular
981,932Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt