Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hüseyin Tanrıverdi Kimdir, Hayatı

Hüseyin Tanrıverdi Kimdir, Hayatı
0
167

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Hüseyin Tanrıverdi Biyografisi,
Hüseyin Tanrıverdi Hakkında Bilgi,
Hüseyin Tanrıverdi Kimdir

Hüseyin Tanrıverdi, 4 Eylül 1956 yılında Manisa Kula'da doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Müşerref'tir Eğitimci ve Sendikacı; Gaziantep Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü'nü bitirdi HizmetIş Sendikası'nın Kurucu Genel Başkanı oldu ve yirmi üç yıl bu görevini sürdürdü ADALETIŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu TGTV'nin kurucu üyesi oldu Azerbaycan Emekçi Sendikaları Konfederasyonu'nun Özel Hizmet Nişanını aldı İki kitabının yanı sıra fazla sayıda makalesi yayınlandı 22 Dönem Manisa Milletvekili 22 Dönem'de TürkiyeFilistin Parlamentolar Arası Arkadaşlık Grubu'nun Başkanlık görevini yürüttü Tanrıverdi, evli ve 2 çocuk babasıdır *

Similar threads

Hüseyin Samani biyografisi Hüseyin Samani hakkında data Hüseyin Samani kimdir AKP Antalya milletvekili adayı; 1964 Antalya doğumlu Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı Daha Sonra Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi Tarımsal girdi ticareti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Hüseyin Çelik hakkında veri Hüseyin Çelik biyografi 1959 yılında Van ’ın Gürpınar ilçesinde doğdu, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi ’nden mezun oldu Benzer yıl Yüzüncü Sene Üniversitesi ’ne muavin olarak girdi 1987 yılında İstanbul Üniversitesi ’nin kadrosuna geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Şaban Dişli Şaban Dişli 2019 Şaban Dişli Kimdir Şaban Dişli Biyografisi Şaban Dişli özgeçmiş Şaban Dişli Hakkında Bilgi Şaban Dişli Kimdir Hayatı Şaban Dişli, 22 Şubat 1958 yılında Sakarya Geyve'de doğdu Babasının adı Aslan annesinin adı ise Saniye'dir Şaban Dişli Bankacıdır Orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Yüksel Özden, Yüksel Özden Kimdir, Yüksel Özden Biyografisi, Yüksel Özden Hakkında Veri Yüksel Özden Kimdir, Hayatı, Özgeçmişi Yüksel Özden, 5 Eylül 1963'te Muğla'da doğdu Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Saniye'dir Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
324
Nevzat Pakdil Özgeçmişi,Nevzat Pakdil Biyografisi,Nevzat Pakdil Hakkında Bilgi,Nevzat Pakdilin hayatı Nevzat Pakdil ( 1950 ) Nevzat Pakdil, 12 Ocak 1950'de Kahramanmaraş Göksun'da doğdu Babasının adı Hayri, annesinin adı Zekiye'dir Eğitimci ve Millet Yönetimi Uzmanı; Ankara Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,506Konular
983,088Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt