Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hüseyin Üzülmez Kimdir, Hayatı

Hüseyin Üzülmez Kimdir, Hayatı
0
152

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hüseyin Üzülmez Yaşam Öyküsü,
Hüseyin Üzülmez Kim,
Hüseyin Üzülmez Hakkında Data

Hüseyin Üzülmez Doğum Yeri ve Yılı: Konya 1955

Öğrenim Durumu: Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü

Yabancı Dil: İngilizce, Fransızca ve Arapça

Iş Hayatı: BOYSUN Ltd Şti ’nin Ortağı Ve Genel Müdürü

Modeliş Kundura Ltd Şti ’nin Sahibi

Kaysan Kaya Ayakkabı Sanayi AŞYönetim Kurulu Başkanı

Üzülmez Gaznet AŞ ve Kondogaz AŞ Idare Heyeti Başkanlığı

Üyesi bulunduğu kuruluşlar

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı

TOBB Başkan Yardımcılığı

MÜSİAD Konya Şubesi Kurucusu

Milletlerarası Teknoloji Ve Araştırmaları Vakfı (UTESAV) Kurucusu

SADAV Vakfı Kurucusu

İslam Ülkeleri Odalar Birliği Başkan Vekili

TOBEV Kurucusu ve Mütevelli Heyet Üyesi

TEPAV Kurucusu ve Mütevelli Heyet Üyesi

TOBB ETÜ Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyet Üyesi

Medeni Durumu: Evli ve 6 çocuk babasıdır *

Similar threads

Hüseyin Bürge, Hüseyin Bürge kimdir Hüseyin Bürge hakkında bilgi Hüseyin Bürge biyografisi 1955 yılında Kırklareli ’ne ast Çeşmeköy ’de dünyaya gelen Hüseyin Bürge, ilkokulu baba ocağı olan Merkez Çeşmeköy ’ünde okudu Orta öğretimi Edirne İmam Hatip Lisesi ’nde tamamladı Yüksek öğrenimini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Mehmet Başarı Çağlayan Hakkında Data, Mehmet Galibiyet Çağlayan Kimdir, Mehmet Galibiyet Çağlayan Biyografisi Mehmet Galibiyet Çağlayan 1957 yılında Muş ’ta doğan Zafer ÇAĞLAYAN, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Alet Mühendisliği bölümünden 1980 yılında mezun oldu Benzer yıl iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Ümit Özgümüş biyografi, Ümit Özgümüş Hayatı, Ümit Özgümüş Hakkında Data 1956 yılında Adana ’da doğdu Adana Erkek Lisesi mezunu olan Ümit Özgümüş, 1977 yılında, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Idari Bilimler Fakültesi ’nden ayrılarak iş hayatına atıldı Özgümüş Döküm Sanayi AŞ ’nin Idare...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
İsrafil Kışla biyografisi İsrafil Kışla hakkında bilgi İsrafil Kışla hayatı İsrafil Kışla kimdir İsrafil Kışla Ak parti Artvin milletvekili adayıdır 1959 Şavşat Meydancık doğumlu olan Dr İsrafil Kışla, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Zahir Kandaşoğlu chp, Zahir Kandaşoğlu biyografi, Zahir Kandaşoğlu Hakkında Data Zahir KANDAŞOĞLU Kimdir Özgeşmişi 1962 yılında Van ’da doğdum Evli iki çocuk babasıyım Eğitim hayatımı sırası ile;Van Çiçekli beldesi ilk okulu,Edremit Ortaokulu ve meslek lisesi ile tamamladım Askerlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,475Konular
981,247Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt