Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hüsnü:'bizden para kazanıyorlar'

Hüsnü:'bizden para kazanıyorlar'
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hüsnü:'bizden para kazanıyorlar' HÜSNÜ:'BİZDEN PARA KAZANIYORLAR' 1548612745 1548612745 husnubizdenparakazaniyorlar5c4df48d2e173husnubizdenparakazaniyorlar5c4df48d2e173 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdenizseki1348ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HABERTÜRK'ÜN SEVİLEN PROGRAMI SABA TÜMER'LE BU GECCE'NİN KONUĞU DENİZ SEKİ'YDİ Ünlü şarkıcının sevgilisi Hüsnü Şenlendirici canlı yayına bağlanarak Seki'ye olan duygularını açıklama etti İkilinin üzücü konuşmaları ayrılık izlenimi verse de ressam çift bunu kabul etmedi Deniz Seki'yle yaptığı sohbet sırasında önce Saba Tümer'i cepten çaldıran, yanıt alamayınca arkasında SMS atan, mesajda Hüsnü Şenlendirici 'Deniz’i yaşamak her şeye layık' yazdı Canlı yayında ısrarlı telefonlara sonunda yanıt veren Saba Tümer, Şenlendirici'nin konuşmasını izleyenlere dinletti Şenlendirici: 'Bir sürü şey yaşıyoruz, 1,5 yıl oldu İnsan yaşadığı şeylere değmediğini düşünse zaten bu değin şeyi yaşamaz Bunlar içime de geliyor, inşallah bu kadar şeyi yaşadığımıza bizim içimizde değiyor, devamında da bedel, hayırlısı olsun' şeklinde konuşurken Saba Tümer'in ayrılıp ayrılmadıklarını sorması üstüne ikili böyle birşey olmadığını belirtti Hüsnü Şenlendirici basına da serzenişte bulunarak; ''Hüsnü Şenlendirici, 'Aylardır bizi araç gereç yapmaya hala devam ediyorlar Çünkü bizim iyi olmamız, bir tarafla iyi olmamız işlerine gelmiyor Yaşanmışlıkların adına bir tarafı rencide etmeden bunu söylemeye çalışıyorum Çünkü hala o sorumluluğu üstümde taşıyorum Fakat bunu anlamamaya amaçlamak insanların hoşuna gidiyor ve bundan rant sağlıyorlar Hala bunu devam ettirmeleri çok ayıp Onlara buradan tüm en iyi dileklerimi hepsine gönderiyorum Yeter bundan böyle bizden para kazandıkları Lütfen cümbür cemaat kendine başka malzeme arasın' dedi Deniz Seki'de bu anlamda Şenlendirici'yi destekleyerek; 'Hepimiz yaşını başını almış insanlarız Bu kadar Türkiye’nin gündemine oturan, bu dek değişik ne yaşıyoruz bilmiyorum Başka sektörde de bizim yaşadığımız şeyin bir benzerini yaşamış var Ahlak olarak bir takım şeyler içten değil, fakat bunun muhakemesini yapamıyorsun Zaten muhakemesini yapınca o meslek aşk olmaktan çıkıyor Bizim özel yeteneklerimizin, aslında hayatımız olan müziğimizin önüne geçmeye başladıysa bazı şeyler, özel hayat denilen şey, o zaman müdahale etmek gerekir' dedi  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt