Hüsnü Dayanamadı ve saba tümerin proğramında aradı 1548612889 1548612889 husnudayanamadivesabatumerinprogramindaaradi5c4df51d33992husnudayanamadivesabatumerinprogramindaaradi5c4df51d33992 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdenizseki17ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HABERTÜRK'ÜN SEVİLEN PROGRAMI SABA TÜMER'LE BU GECCE'NİN KONUĞU DENİZ SEKİ'YDİ Meşhur şarkıcının sevgilisi Hüsnü Şenlendirici canlı yayına bağlanarak Seki'ye olan duygularını ifade etti İkilinin üzücü konuşmaları ayrılık izlenimi verse de usta çift bunu kabul etmedi Deniz Seki'yle yaptığı sohbet esnasında önce Saba Tümer'i cepten çaldıran, cevap alamayınca arkasında SMS atan, mesajda Hüsnü Şenlendirici 'Deniz’i yaşamak her şeye bedel' yazdı Canlı yayında Israrlı telefonlara cevap veren sonunda yanıt veren Saba Tümer, Şenlendirici'nin konuşmasını izleyenlere dinletti Şenlendirici: 'Bir sürü şey yaşıyoruz, 1,5 sene oldu İnsan yaşadığı şeylere değmediğini düşünse zaten bu dek şeyi yaşamaz Bunlar içime de geliyor, inşallah bu kadar şeyi yaşadığımıza bizim içimizde değiyor, devamında da değerinde, hayırlısı olsun' şeklinde konuşurken Saba Tümer'in ayrılıp ayrılmadıklarını sorması üzerine ikili böyle birşey olmadığını belirtti Hüsnü Şenlendirici basına da serzenişte bulunarak; ''Hüsnü Şenlendirici, 'Aylardır bizi araç gereç yapmaya hala devam ediyorlar Çünkü bizim iyi olmamız, bir tarafla iyi olmamız işlerine gelmiyor Yaşanmışlıkların adına bir tarafı rencide etmeden bunu söylemeye çalışıyorum Çünkü hala o sorumluluğu üstümde taşıyorum Ama bunu anlamamaya niyetlenmek insanların hoşuna gidiyor ve bundan rant sağlıyorlar Hala bunu devam ettirmeleri fazla ayıp Onlara buradan tüm en iyi dileklerimi hepsine gönderiyorum Yeter bundan böyle bizden para kazandıkları Lütfen cümbür cemaat kendine başka malzeme arasın' dedi Deniz Seki'de bu anlamda Şenlendirici'yi destekleyerek; 'Hepimiz yaşını başını almış insanlarız Bu değin Türkiye’nin gündemine oturan, bu kadar değişik ne yaşıyoruz bilmiyorum Başka sektörde de bizim yaşadığımız şeyin bir benzerini yaşayan var Ahlak olarak bir takım şeyler doğru yok, ama bunun muhakemesini yapamıyorsun Zaten muhakemesini yapınca o meslek aşk olmaktan çıkıyor Bizim özel yeteneklerimizin, doğrusu hayatımız olan müziğimizin önüne geçmeye başladıysa bir takım şeyler, özel yaşam denilen şey, o zaman müdahale etmek gerekir' dedi