Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hüsnü diken üstünde

Hüsnü diken üstünde
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hüsnü diken üzerinde aşkları durum haline gelen Deniz ve hüsnü çifti hala gündemdeler HÜSNÜ KORKUYOR! 1548640993 1548640993 husnudikenustunde5c4e62e79bbaehusnudikenustunde5c4e62e79bbae http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdenizsekimanset123&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK SUÇUNDAN TUTUKLANAN VE 245 SENE HAPSİ İSTENEN DENİZ SEKİ'NİN, ESKİ SEVGİLİSİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE YAPTIĞI TELEFON GÖRÜŞMELERİNİN YAYINLANMASINA ŞENLENDİRİCİ KARŞI ÇIKTI Ünlü klarnetçi, 'Bu nasıl adalet sistemi? Hiç kimsenin özel hayatı diye bir şey kalmadı Fazla tedirginim' dedi Dün Habertürk gazetesinde, Bakırköy Kadın Kapalı Suç Oluşturan ve İnfaz Kurumu'nda tutulan Deniz Seki ile Hüsnü Şenlendirici arasındaki telefon görüşmesinin kayıtları yayımlandı Telefon görüşmeleri ikilinin uyuşturucu yüzünden aralıksız tartışma ettiğini hatta Şenlendirici'nin, Seki’nin burnunu kırdığını ortaya çıkardı Konu hakkında Şenlendirici şu açıklamayı yaptı: 'Burada bu olayın içten ya da hatalı olup olmaması hiç manâlı değil Burada manâlı olan hemen şimdi duruşması bile yapılmamış olan bir davanın, manşetlere taşınması Bu bilgiler nasıl ele geçiriliyor anlamıyorum? Bu nasıl yargı sistemi? Hiç kimsenin özel hayatı diye bir şey kalmadı mı? Her şey ortalığa mı dökülecek böyle? Açıkçası ben bu hak sisteminden tedirgin olmaya başladım Iş tamamen zıvanadan çıktı Beni bunlar değil, Deniz'in içerideki durumu ilgilendiriyor O kız, bunları okudukça kahroluyor'  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt