Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Huznun evi

Huznun evi
0
243

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imageshuznunevi5b0b65c08ea74

Bu şehri ağlatacak kadar ağırdı gidişin
Şimdi yokluğunu koynuma aldım
Karanlığın bile huznumu kaybedemediği bir gecede
Hesap soruyorum
yureğime
boyundanbuyuksevmek
sana mı duştu diye

Her yer senkokuyor işte
Her şeyde senden bir parca
Boyle caresiz boyle yarım kaldım işte
Sol yanım acıyor
Her atışı yokluğunun isyanı şimdi
Yanmaktayım işte

Nasıl sevmişim oysa seni
Ne kadar sen olmuşum
Ne kadar cok ben olmuşsun
Nasıl mecburmuşum
Nasıl tutulmuşum
Sensizlik olummuş oysa
Oysa ne zormuş olum
Bir damla sen diye yalvarıyorum

Ben deli ane olsam da
YokSun

Alıntı

Similar threads

Odediğim Bedel Sensizlik Yalnızlık,Aşksızlık şiiri, yalnızlık ile ilgili şiir aşksızlıkla ilgili şiir sensizlik şiirleri Gun yine yokluğunu giydi uzerine… Her zaman olduğu gibi bugunde sensizim Sensizliğin o soğuk duvarı ile karşı karşıyayım Sonbahar mevsiminde olalım veya yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ayrılık şiirleri, ayrılık ile ilgili şiirler, ayrılık acısı şiirleri, ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
507
ayrılık konulu şiirler Gidiyor musun diye sorma bana Gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gommeyi Senin kadar ofkeliyim ben de Senin kadar endişeli Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak guc verirdin bana Ama inandıramadım seni Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
imagesbirdemethuzunbiraktibende5b0b39d129969 Bir Demet Huzun Bıraktı Bende Bana her bakışın aşk bulaştırdı uzerime, Senin icin umutlar buyuttum cocuksu duşlerimde, Sana gelirken yureğimde umut vardı Şimdi bir demet huzun bıraktın bende İlk yıkılışım değil bu, İlk hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Hasret Şiirleri kısa Hasret İle İlgili Şiirler Acı Hasret Ben senin icin damlayan gozyaşlarımda boğulurken sen kahkahalarında kulac atıyordun Ben senin yokluğunun ufkunda kaybolurken sen yeni yeni aşklara yelken acıyordun Hasretim hasretim ben, sana hasret adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt