Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hüzün Dolu Sözler ( Üzüntülü Sözler )

Hüzün Dolu Sözler ( Üzüntülü Sözler )
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hüzün Dolu Sözler ( Karamsar Sözler ) hüzün doymuş sözler kardeşe sitem doymuş sözler kederli üzüntülü aşk sözleri mesajlar keder doymuş sözler, hüzün dolu mesajlar, keder doymuş şiirler, hüzün doymuş yazılar, kederli sözler, kederli mesajlar, ağlamaklı mesajlar gözü yaşlı sözler 1549102178 1549102178 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c67761cahuzundolusozleruzuntulusozler5c556c67761ca huzundolusozleruzuntulusozler5c556c67761ca » Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğunda,ne dek istesemde arayamadım,istemediğini düşünerekSanki anlamsız olan her şey beni buldu sensizBenim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz mutluluk sensiz refah olamaz inanDön ve bana yaşam ver,ben bitmeden beni bulHic bir şey icin ne olursa olsun mecbur değiliz ayrılığaGÜZELİMAsla unutulmadın » SEVEREK AYRILANLAR BİLİRLER AYRILIĞI SEN BENİM BENZER RUHUMSUN UNUTMUŞ OLSAN HİSSEDERDİN UNUTMUŞ OLSAN YANIMDA DURMAZDI HER SABAHTAN HAYALİNSENİ BAKMAK İÇİN GERİ GELDİM SEN GİDELİ ÇOK OLMUŞ NEREYE GİDERSEN GİT ÇANTANDA Bİ RESMİM AKLINDA GÜLÜŞÜM OLSUN BEN SENİ GERÇEKTEN SEVDİM BİTMEZ DEMİŞTİM ((BİTMEDİ)) » Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin » Seni yüreğimin derinlerine attımÜzerine Çelik kapilar kapattım beni o kadar incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum Sen cezani kendi kendine verdin » Bu şehirden her gidişinde şehri sözde ben uğurluyorum sen benden gideli fazla oldu fakat bensana hala elsallıyorum » sebepsiz yere gözyaşı dökmek istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine Acilen de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana yok bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM için özür dilerim 1549102178 1549102178 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c677a8e6huzundolusozleruzuntulusozler5c556c677a8e6 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c677a8e6 » Sensiz geçen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu güneş doğmaz,günler geçmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz geçmez oldu ay yüzlüm » Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ama Sayfa Siyah Deha Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidirİnsanın Kendisi » Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedimbu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdimşu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜMonun için en son dileğim seni son defa ölmeden göreyim » Seni sevdim ne yazık ancak söyleyemedim Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm Ara Sıra karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, ara sıra de göremediğim günahsız bir melektin Ben se seni senden habersiz seven biriydim 1549102178 1549102178 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c677eb51huzundolusozleruzuntulusozler5c556c677eb51 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c677eb51 » Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin üzüntü dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu » Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin () » EGER HAYATTAN BIKIP OLUME DOGRU SESIZCE YURUMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZLIGIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM… » BELIM BUKUYOR BOYLE AYRILIK VERDIGIN ACILAR HASRET TANIDIK GORMEDIM OYSA BIR GUN SENDEN YAKINLIK DONMESENDE GERI FARKETMEZ ARTIK… » KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!! » DEFALARCA KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER KUVVET GELDI AYRILIK ALISAMADIM » DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN HOŞUNA GITMEK BIR HATA… » ŞAYET ANLAMADIGIM BI HIS,BELKI SANA KIZAMADIGIMIN BELGESI, BELKIDE SAMIMIYETI YANLIS ZAMANDA YANLIS INSANDA ARAMANIN CARESIZ ANLATILISI IDI… » SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN… 1549102178 1549102178 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c6783426huzundolusozleruzuntulusozler5c556c6783426 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c6783426 » NEZAMAN SAGIR BIR RESSAM KIRISTAL BIR ZEMIN UZERINE DUSEN GULUN CIKARDIGI SESIN RESMINI YAPARSA ISTE O VAKIT BEN SENDEN VAZGECERIM… » SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLASENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM ARAMAK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI… » ACIYI HISSETMIYORUM SEVMEYI BECEREMIYORUM CARESIZLIK HIC SONSUZ BIR SENFONI SENSIZ… » HAYATTA 4 YANLIS YAPTIM DOGMAK YASAMAK BUYUMEK VE UMUTLARA SARILMAK 1 TEK DOGRU YAPTIM O DA SENI HOŞUNA GITMEK AMA UNUTMUSUM GUZELIM 4 YANLIS 1 DOGRUYU GOTURDU » GERCEK GULUSLER SANA UMUTLAR, MUTLULUKLAR SANA SANA YAZ,SANA BAHAR RENGARENK CICEKLER BANA YALNIZLIK, KIS, KAR VE SAHTE GULUSLER YETER ! » NASILKI SENSIZLIGI BEN YARATMADIYSAM YASAYACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK UZULME UZULURSEN YILLARIN SENDEN ALACAGI TEK SEY GENCLIGIN OLACAKTIR… » BEN SENI BIR NOKTADAN GECEN DOGRULAR DEĞIN SEVDIM,SEN BENI IKI NOKTADAN GECEN DOGRU DEK ANLADIN… » ASK KARSINDAKINI BULUNMAZ HINT KUMASI SANMAKLA HIYARIN TEKI OLDUGUNU ANLAMAN ARASINDAKI ZAMANDIR » HADI GIT BIRAK BENI ESKI KISIMDA YARINLARIMI ALDA GIT OMRUM BAŞTAN BAŞA YASIYACAGIM UNUTULUSLARI, HUZUNLERIVE OLUMLERI BIRAK VE GIT » RUZGAR OZUR DILESEDE DAL KIRILDI BIR KERE… 1549102178 1549102178 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c678778chuzundolusozleruzuntulusozler5c556c678778c huzundolusozleruzuntulusozler5c556c678778c » SEN SOZLERIME ALDIRMA,GOZLERIN ZAMANSIZ ISLANMASIN,GUNESIN NERDEN DOGDUGUNU BILIRSIN VE SENI NASIL SEVDIGIMI DE BILIRSIN EGER BITSIN DIYORSAR YINEDE SEN BILIRSIN! » SENIN YOKLUGUN CEHENNEMIN OBUR SIRADAN NE OLUR GITME USUYORUM… Hüzünleri Karlara Yazdım,Güneş Çıkınca Erisin Diye,Seni Kalbime Yazdım oradan Hiç Silinmeyesin Diye Kadehler Gözyaşıyla Dolsa Seneler Geçse Miadım Dolsa Da Çiçekler Solsa Kuşlar Uçmasa Da Yine De Sen Olmayacaksın YUREGIM BEKLENMEYEN YARALARLA BASEDEMEZKEN BIR TATLI ASK GULUSU OZLEDI GOZLERIM VE SEN HANGI ALEMDE HANGI DUSLERDE ISEN GEL CUN FAKAT GULUSUNU COK OZLEDIM AKSAMIN AĞIT RENGINE BURUNDUGU SAATTE GOKYUZUNDEKI KANDILLER TEK,TEK YANMAYA BASLADIGINDA ICIMDE SESSIZ BIR CIGLIKOZLEMEYI OZLEDIMOZLEMEYE DEGER NE KALDIYSA BENDEN COK UZAK OLSANDA SANA SARILIP DOKUNAMASAMDA SANA SESIMI DUYURAMASAMDA KALBIMIZIN BIR OLDUGUNU VE SENINDE BENI BEN DEĞIN OZLEDIGINI BILIYORUM ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim be gülüm 1549102178 1549102178 huzundolusozleruzuntulusozler5c556c678b94ehuzundolusozleruzuntulusozler5c556c678b94e huzundolusozleruzuntulusozler5c556c678b94e Tebessüm Etmek ne dediler onu bulmak dedim yaşamak ne dediler onunla olmak dedim vefat etmek ne dediler ondan ayrılmak dedim peki o kim dediler bu mesajı okuyan dedim GIT EMRINDEKI GITKIRPIKLERIME BIR KARA DIKEN DE SEN EKLEHENUZ SOKAKLARINA BILE ALISAMADIGIM BU KENTE VER BENI VE BAKISININ TALAN ETTIGI YERLERIMI AL OYLE GIT DALGALARCA DALGALANDIM RUZGARCA ESTIM YUREGIMI SANA GETIRDIM SEN CAN ISTEMISSIN SAMIMIYETLE DA OTE DOSTUM YUREGIMI SANA GETIRDIM KIMLER ICIN DOKMEDIMKI GOZYASI,SENIN ICIN DOKUYORSAM NE CIKAROMUR TEMELINDEN HER BIR TASI,SENIN ICIN SOKUYORSAM NE CIKAR SEN GELIPTE PISMANIM DESEN BANA CANICE VER RAZIYIM CEZAMA DESEN SANA TEK BIR CANICE VERIRDIM SENINDE BENIM GIBI SEVMENI ISTERDIM Gel Bu Hayata Birlikte Gülelim yaşam Bile Kıskansın Aşkımızı inadına güLeLim hayata Ola Ki ozaman anLar Acıların içinde Gülmeyi Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen daima benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM Korkma!Sakın sevmekten korkmaKurşun sesi dek çabuk geçer yaşamak ama öylesine güç ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yürekte yetişmek Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Tebessüm Etmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam! İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ama, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!! Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa vakitsiz, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!huzundolusozleruzuntulusozler5c556c67900f5border 0daha alçak ayrılık resmi10 Her Gün Yeni Bir Şeyden Vaz Geçiyorum , Dünde Canımdan Vaz Geçtim Sonuna Kadar,Değersin Her Bir Saat Baştan Ölsemde,KaldıkiBen Ölmüşüm Kalmışım Afedersin Halime İtiraz Etsemde Can Fazla Gelir Sen Varken Hücrelerimde!!