Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hüzünlerim Sahura Kalktı...

Hüzünlerim Sahura Kalktı...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hüzünlerim sahur ettiğinde iftarımı dünya ve dünya halkı mı verecek sanırım… İftarım dua , iftarım Allah huzurunda acizliğimi hissedişim ,iftarım yardım dileğim ,tevekkülüm…

‘’Onlara bir musibet isabet ettiğinde derler ki ; ’’Biz Allah’a aitiz ve şüphesiz O’na dönücüleriz’’’’ (BAKARA S:156)

Akşam namazı vaktiSecde vaktiYaradanın bahşettiği iftar sofralarına şükür vakti Ve namazın ardından gelen anne sıcaklığında çaylarÇayın sıcaklığının içime yazdığı soğuk ,ferah su kasideleri

‘’Cennette kullarına çok özel ihsanlarda bulunan o Rahim olan Rablerinden onlara selam vardır’’ (YASİN S:58)

Bana neler söylersin Ey Su Kasidesi? Yoksa dünyalara mı meylettirirsin? Öyle ise sen sus ,ben babamı dinleyeyim Ne güzeldir çayımı yudumlarken ‘’Allah’’ deyişin baba

‘’Kalpler ancak Allah’ın zikriyle tatmin olur’’ (RAD S:28)

KardeşGel sarıl banaSayılı gün kaldı üniversite yoluna ,gurbet yoluna düşmeyeOrada da kardeşlerim var belki ensar misali ;ama olsun sen yine de sıkı sıkı sarıl bana Allah seni iyiler ile karşılaştırsın hep kardeş

‘’Rablerine sırf O’nun rızasına ve celaline kavuşmayı umdukları için ,sabah akşam yalvaranlar ile birlikte olmakla sebat et’’ (KEHF S:28)

Teravih namazı yaklaşıyor Camiye gideceğiz Hazırlanmam hep uzun sürer evden çıkmadan Babam bir uyarı yapıyor :’’Feyza gecikmeyelim’’ Yokluyorum aynayı Gecikmeli gidilmez ölümden sonraki hayata Aynaya tekrar bakıyorum Sanki yüzüm biraz solgun Amel izlerim ‘’Sayılacak kadar’’ az Rabbin vaat ettiğine hazırlığım neden bir hayli az? ‘’Gecikmeyelim Feyza’’

‘’O gün insana ,yapıp önden götürdüğü ve yapmayıp geri bıraktığı şeyler haber verilir’’ (KIYAME S:13)

Teravihe başlanıyorBayanlar tarafı biraz sıkışık ,ama olsunAnnem ile daha bir omuz omuza duruyoruz Aynı sesin çağrısıyla aynı hareketlerin hareketçisiyiz

‘’Namazı dosdoğru kılın ,zekatı verin ve ruku edenlerle birlikte sizde ruku edin’’ (BAKARA S:43)

Sanki dağılmak istemiyor ruhum insanların namazdan sonra camiden dağılacağı gibi Biraz daha kalmak istiyorum Müslümanların buluşma yerinde Biraz daha Allahu Ekber deyiver ne olur Ey İmam Duyduklarımın en güzeli olsun En sessizinden edeyim duamı ardından Mevlananın duası ile ellerimi açayım : ‘’Ya Rabbi; Bize halimize bakarak muamele etme Kendi ihsan ve ikramına göre muamele et’’

‘’Siz Rabbinizdne yardım talep ediyordunuz O da şüphesiz ben size birbiri ardınca bin melek ile yardım ediciyim diye cevap vermişti’’ (ENFAL S:9)

Eve dönüyoruz Günlerimizin nasıl geçtiğini anlatıyoruz belki birbirimize Belki geleceğe dair ipuçlarını yazıyoruz ,birkaç anı imzalıyoruz bitmek üzere olan güne Öpücük kondurup aileme uyumaya ayrılıyorum İzninle Allah’ım saatim 0245 e kurulu Sen uyandırırsan nefesimi yaşamaya alırım Uyanamaz isem yaşamaya nefessiz kalırım…

‘’O ,diriltir ve öldürür Ve O’na döndürüleceksiniz’’ (YUNUS S:56)

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt