Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Huzur Bir Adım Ötenizde!

Huzur Bir Adım Ötenizde!
0
71

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Çağımızda insanların en çok aradığı şeylerden biri de kolaylık Tüm yoga derleri, fegshui metotları da bunnun için yok mi? Oysaki rahat bir adım uzağımızda Kendimizi önerme ederek ve yaşama görüntü açımızı değiştirerek huzurlu olmak mümkün

Katlanma bizi huzura götürecek en kayda değer yol Olaylar karşısında sukunet ve dinginliği korumak huzurun vazgeçilmezlerinden Eğer siz de ani çıkış yapanlardansanız bir kere de sinirlendiğiniz anda beklemeyi ve dinginleşmeyi deneyin Farkı hissedeceksiniz

Jurnal yaşamın stresi zaten insanları yeterince geriyor Bunun karşı bundan başka minik şeyleri kendinize tasa ederseniz yaşamınız çekilmez bir hal alacaktır Her sorun karşı önce olumlu tarafını düşünerek işe başlayabilirsiniz

anı yaşamak huzura dışarı giden kapının anahtarı aynı zamanda 10 sene sonrasını düşünerek yalnızca zaman kaybederseniz, elinizdekilerin kıymatini bilin yeter

Canınız çok sıkıldığında ve kolaylık aradığınızda sevdiğiniz şeyleri yapın; ihtiyacı olanlara yardım etmek, yeni insanlarla tanışmak, sevdiğiniz birini göz önünde bulundurmak ve çağırmak bunlardan sadece birkaçı

Herşeyden önemlisi sizi huzursuz eden birey ve olaylardan uzaktan durun Onlarla savaşmak hiç bir işe yaramayacaktır

Unutmayın rahat bir adım ötenizde; yeter ama bakmayı bilin

Zamaneannelarcom *

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt