Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Huzur Sokağı Dizisi Vazgec Gonul Şarkı Sozu

Huzur Sokağı Dizisi Vazgec Gonul Şarkı Sozu
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Huzur Sokağı Dizisi Vazgec Gonul Şarkı Sozleri

Neyleyim doğan gunu neyleyim sensiz gunu
Geceler coğalırken aydınlık kar getirmez ki
Sevda bahcesinde kurutulmuş bir gul idim

Beni sakla bir omur sev diye diye olendim

Vazgec gonul vazgec sesini duyan yok
Bir yağmurun icinde ateş boceği misali
Bir yanıp bir sondun

Vazgec gonul vazgec seni anlayan yok
Bir yağmurun icinde ateş boceği misali
Bir yanıp bir sondun

Similar threads

Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Huzur Sokağı Dizisinde Kimler Var Huzur Sokağı Dizisi Oyuncuları imageshuzursokagidizisioyuncukadrosu5aefbc0262c69 Unlu yazar Şule Yuksel Şenler'in Huzur Sokağı isimli romanı ATV ekranlarında yepyeni bir dizi olarak izleyici karşısına cıkmaya hazırlanıyor Herkesin buyuk ozlem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Huzur Sokağı Dizisinde Kimler Var Rahat Sokağı Dizisi Oyuncuları Meşhur yazar Şule Yüksel Şenler'in Rahat Sokağı isimli romanı ATV ekranlarında yepyeni bir dizi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor Herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin benzer mahallesinde yaşamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Rahatlık Sokağı Dizisi Oyuncu Kadrosu ve özet olarak konusu Rahat Sokağı Dizisinde Kimler Var Rahatlık Sokağı Dizisi Oyuncuları Pek yakında Atv ekranlarında ünlü yazan Şule Yüksel Şenler Kolaylık Sokağı kitabı, dizi olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor Melek'lerim Biz de bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt