Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Huzur sokağındaki şiirin sozleri

Huzur sokağındaki şiirin sozleri
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Huzur sokağında Kutsi'nin okuduğu şiirin sozleri,

Beni Sorma Gece Gunduz Arası Bir Yerdeyim Şiiri
Beni sorma gece gunduz arası bir yerdeyim
Fenasına sığınmış hayatın aşık perişan viraneyim
Beni sorma
Karanlık kuyuların dibindeyim
Guneşin doğuşuna hasret
Susuz kalmış, kor, aneyim
Beni sorma bıraktığın yolun sonundayım
Dibine cokmuş bir ağacın ıslak uşumuş beladayım
Beni sorma cok derin sancılardayım
Sarılmayacak yara sahibi acılı ateşli yanmadayım
Kor aneyim beni sorma
Bıraktığın yolun sonundayım

Bu Yazıya Gelen Aramalar:
beni sorma gece ile gunduz arasında bir yerde, beni sorma siiri kimin, sorma beni gece gunduz arasında bir yerdeyim

Similar threads

Rahat sokağında Kutsi'nin okuduğu şiirin sözleri, Beni Sorma Gece Gündüz Arası Bir Yerdeyim Şiiri Beni sorma gece gündüz arası bir yerdeyim Fenasına sığınmış hayatın aşık biçare viraneyim Beni sorma Karanlık kuyuların dibindeyim Güneşin doğuşuna hasret Susuz kalmış, kör, aneyim Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
2019 Duygusal Şiir Sozleri En Guzel Duygusal Şiir Sozleri Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir Seni Ozlemek Acı Cekmekse O Acıyı Severek Cekiyorum, Seni Sevmek Gunahsa Hic Cekinmeden Gunaha Giriyorum, Sana tutkun Olmak Olmekse Al Sana Canımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ayrılık sozleri,Yeni ayrılık sozleri Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın sen benim icimde kanayan yarasınbir gun gelir belki beni anlarsın donup te yuzume nasıl bakarsın Bırak yanın da olayım, sana sevgimi anlatayım baktın olmadı,olumum kanıtlayacaksa sana olan sevgimi,senin icin olmeye ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
İsyan sozleri 2019 2019 İsyan mesajları kısa Huzur icinde ellerimi kawuşturuyor we bekliyorum,ruzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek cunku Huzur icinde ellerimi kawuşturuyor we bekliyorum,ruzgara,gelgite yada denize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
En Guzel Sevda Sozleri Facebook Kahvaltı hazırladım sanada gonderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum receli ve birde yanlızlık demledim kac şekerli olsun? Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt