Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar
Şimdi Baştan Soyleyeyim Şaman Kasmak Zordur Ben Sıkılırım Diyo İseniz Şaman Karakteri Acmayın Neden Bunu Baştan Soyluyorum Cunku Şaman Karakteri Acıyorlar Sonra Şaman İle Oynamayı Bilmiyor ve Şamanları Ezik Gosteriyorsunuz Şamanlar Ezik Karakter Değildir
Şimdi Konuya...
Beyler bu zamanlarda Payday 2 indirdim Steam üzerinden bu arada beleş zamanında indiremedim ona pişman oldum ama dlc ler falan geldi normalde free zamanında gelmemiş dlc ler her neyse asıl konumuza geçelim bu oyunu Steam üzerinden aldıktan sonra indirmeye başladım indirmede boyutu 11 GB falan...
Akıllı Kadın
Şarkı Sozu : Benle olmayı beceremedin
Bari bensiz olmaya alış
İki de bir arama, unuttum anla
Sen de unutmaya calış
Senin gibilerin kaderi boyle
Once gider, sonra geri doner
Akıllı kadınım
İkinci şans yok
Bende bitti mi biter
Bu kapı gidene bir daha acılmaz...
dj ateş şarkı sozleri
dj ateş en guzel şarkıları
dj ateş en sevilen şarkı sozleri
Dj Ateş Allah Islah Eylesin Seni
Bana sorun siz onu, tanıtayım kendisini,
O yemyeşim gozleriyle bırakmıştı etkisini,
Tuttuğumda ellerini unuturdum ben her şeyi
Zaman ile oğrendim sevgisizlik...
Kısa Tiyatro Oyunları Örnekleri
ACELE HASTA
Hasta insan modeli sedye içinde iki hasta bakıcı göre nani nani dîye ses çıkararak doktor odasına getirilir
Hasta sıra üstüne yatırılır iki hemşire hastanın yanında gelerek
1 HEMŞIRE Hastanın durumu fena görünüyor
2 HEMŞIRE: Evet hemencecik...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.