Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hyundai'den Kocaeli İtfaiyesine 3 gövde araç

Hyundai'den Kocaeli İtfaiyesine 3 gövde araç
0
81

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
bha_9_50ce3574ebf8afd67f23.jpg

Hyundai Assan Fabrikası, Kocaeli İtfaiyesine trafik kazalarına müdahale eğitimlerinde kullanılması için 3 adet gövde araç temin etti

Kocaeli’nde heyeti bulunan Hyundai Assan, Kocaeli İtfaiyesine gövde araç temininde bulundu. Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığında düzenlenen merasimle gövde araçlar teslim edildi. Programın sonunda elektrikli araçlara acil durum müdahale eğitimi verildi.

GÖVDE ARAÇLAR

Kocaeli’de üretim yapan ve toplumsal sorumluluk projelerine kıymet veren Hyundai Assan, son teknolojik ekipmanlar ile hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi’nin gücüne güç kattı. Daha evvel birçok hususta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na dayanakta bulunan Hyundai Assan, bu defa Kocaeli İtfaiyesi’nin eğitim gayeli kullanılması için 3 adet gövde araç temin etti.

ARAÇLAR İTFAİYE’YE TESLİM EDİLDİ

Kocaeli İtfaiyesi yeni hizmet binası önünde gerçekleştirilen merasime İtfaiye Dairesi Lideri Ömer İslamoğlu, Hyundai Fabrika Yöneticisi Wongyun Park, İdari Üniteler Yöneticisi Barbaros Yıldırım, İş Sıhhati Güvenliği Ve Etraf Kısmı Müdürü Tayfun Kezer, Eğitim Akademisi Müdürü Muhammet İnan ve İtfaiye işçisi katıldı.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTILAR”

Programda konuşan İslamoğlu, “Hyundai firmasının daha evvel de itfaiye teşkilatımıza dayanakları olmuştu. Bugünse eğitim ünitemize 3 araç gövdesi vererek, trafik kazalarına müdahalede kendi gruplarımızı geliştirme konusunda bize takviye veriyorlar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yalnızca araç temini değil, Türkiye’de yeni gelişen elektrikli araçlar için de bize eğitim dayanağı verecekler. Alınacak eğitimle teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz. Akabinde Türkiye Belediyeler Birliği aracılığıyla tüm vilayetlerdeki itfaiye teşkilatlarımıza aktaracağız” dedi.

“HER VAKİT YANINIZDAYIZ”

Törende kelam alan Wongyun Park ise “Biz bulunduğumuz toplumdan bağımsız kalamayız. Toplumla bir arada büyüyebiliyoruz. Toplumsal sorumluluk şuuruyla çalışıyoruz. Kocaeli İtfaiyesiyle birlikte ortamızda olan işbirliğinin güçlü olması bizi keyifli ediyor. Kocaeli İtfaiyesi’nin sayesinde inançlı bir ortamda yaşıyoruz. Elimizden gelen ne varsa her vakit yapmaya hazırız” tabirini kullandı. Programın sonunda daire lideri İslamoğlu, Hyundai yöneticisi Park’a plaket ve İstekli İtfaiyeci tişörtü takdim etti.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARA MÜDAHALE

Daha sonra İtfaiye Eğitim Merkezi eğitmenlerine ve vardiya amirlerine Hyundai tarafından elektrikli araçlara acil durum müdahale eğitimi verildi. Eğitimde muhtemel acil durumlarda elektrikli araçlara hakikat müdahale teknikleri konusunda Kocaeli İtfaiyesi’nin müdahale kabiliyetinin artmasına kıymetli katkı sağlandı.

DİĞER İTFAİYELERE EĞİTİM

Kocaeli İtfaiyesi İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM) eğitmenleri, aldıkları bu eğitimi işçiye aktararak vilayetimizde muhtemel elektrikli araç kaza ve yangınlarına karşı vatandaşlarımıza daha nitelikli hizmet verilmesi sağlanacak. Ardından talep olması halinde öbür vilayet ve ülke itfaiyecilerine de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi tarafından eğitim takviyesi verilecek.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı