Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz. Adem ile Cebrail a.s arasında geçen bir olay...

Hz. Adem ile Cebrail a.s arasında geçen bir olay...
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hz Adem ile Cebrail as aralarında geçen bir durum hz adem ile ilgili kıssalar Hz Adem bir gun bakti ama sag elinin bas parmaginda bir beyaz buyuyecek nokta zahir olmus Bu bana bir itab olmasin? dedi Bu anda Cebrail indi Anında Cibril'e sordu: Ya kardes Cebrail, ben ne gunah isledim ancak bu bende hasil oldu? Buna bir ilac soyle Benim bu yuzden hatirim bulanmistir Cebrail as: Hak teala buyuruyor fakat bu bes kelimeyi desin, sifa ondadir 1)Subhanallah Adem as bunu dedi, o beyaz nokta anında koluna geldi 2)Elhamdulillah dedi O nokta kusagina, yani beline, geldi 3)La ilahe illallah, dedi Dizine indi 4)Allahuekber, dedi Ayaginin parmagina indi Cebrail as: 5)La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul aziym De dedi o da dedi O nokta adamakıllı zail (kayboldu) oldu Ya Adem, senden miras olsun bu bes kelime Ne zaman sana ve evladina bir renc agri erisse, bu kelimeleri okuyunca sifa bula Hasta olanlar bu kelimeleri okuyup, hasta olan yerlere üfüreler, biiznillah hastaligi gecer  

Similar threads

Çok eskiden yeryüzünde insan yoktu Allahü Teala kendisinin tanınmasını istedi İbadet etsinler diye insanları yaratmak istedi e yeryüzünde bir halife yaratacağım dedi insanlar orda bozgunculuk yapacaklar Kan akıtacak birini mi yaratacaksın Rabbim dediler biz seni Yarabbi devamlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Adem, Rabbinden bir takım kelimeler aldı ve Allah, derhal onun tövbesini kabul etti (Bakara 37 Ayet) Fetelakka Ademü min Rabbihi kelimatin fetabe aleyhi innehü hüvettevvabürrahiym 1 İbni Abbas Resulullah (saa)’a sordu ki: “Ey Resulullah, Adem Rabbinden hangi kelimeler ile yalvardı da, Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Hz Ademin tevbesi Hz Adem nasıl tovbe etmiştir Hz Adem'in duası Hz Ali aleyhi ’sselam diyor ki: Peygamber sallallahu aleyhi ve alih ’den: Ya Resulullah, (Allahu Teala Kur ’an ’da): Adem Rabbin ’den (bir takım) kelimeler aldı (Allah da) bunun uzerine tovbesini kabul etti1 Diye buyurmaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Hz Yusuf İle İlgili Ayeti Kerimeler Hz Yusuf İle İlgili Ayetler ve Hadisler Hz Yusuf İle İlgili Hadisi Şerif Hz Yusuf İle İlgili Ayetler 503 Ebu Hureyre (radıyallahu anh) anlatıyor: ResUlullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: Hz İbrahim (aleyhisselam)'in şu sozleriyle ifade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Hz Yusuf İle İlgili Ayeti Kerimeler Hz Yusuf İle İlgili Ayetler ve Hadisler Hz Yusuf İle İlgili Hadisi Şerif Hz Yusuf İle İlgili Ayetler 503 Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: Hz İbrahim (aleyhisselâm)'in şu sözleriyle açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
306
858,496Konular
982,359Mesajlar
30,217Kullanıcılar
egeyavruSon üye
Üst Alt