Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz. Ademiin ilk doğan çocuklarının isimlerini arıyorum.

Hz. Ademiin ilk doğan çocuklarının isimlerini arıyorum.
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hz Ademiin ilk doğan çocuklarının isimlerini arıyorum selamlama arkadaşlar Hz Ademiin ilk doğan çocuklarının isimlerini arıyorum biliyor musunuz acaba Hz Ademiin birincil doğan çocuklarının isimlerini?  

Similar threads

Hz Harun İle İlgili Ayetler Hz Harun İle İlgili Ayetler Selamlama arkadaşlar, Hz Harun İle İlgili Ayetler arıyorum ben sizin sitenizde bulamadım, ola ki varsa bana Hz Harun İle İlgili Ayetler hakkında data veriniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Sesimi Arıyorum Bir ses arıyorum Yeni bir şiire açılmak için Bir doğum çığlığı gibi Çocuğun ilk ağlayışınca güzel Bir ses Çünkü yüreklerimiz Acılarla şişe şişe nasırlaştı Kızgın demirlere değen ellerimiz Su toplayıp kabarır, nasırlaşır Ateşe ve demire dayanır Yüreklerimiz acıyla dövüle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Hz Adem ’in ilk doğan kız ve erkek çocuklarının isimleri nelerdir? “İsrâiliyat ’tan kaynaklanan bazı bilgilere kadar Âdem ile Havva, cennetten çıktıktan 223 gün daha sonra evlenmişlerdir Havvâ, Âdem ’e her batında bir kız ve bir erkek olmak üzere, yirmi batında kırk çocuk doğurmuştur Birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
irmik helvası tarifi arıyorum selamlama hanımlar ben birincil kez irmik helvası yapacam ama acemi olduğum için malzemelerini ve yapılışını bilmiyorum acaba bana irmik helvasının tarifini verebilirsiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
hzur sokağı romanının özetini arıyorum Selamlama arkadaşlar Rahatlık Sokağı dizisini peşine düşüp takip ediyorum Daha önce romanını okumamıştım ve merak ediyorum acaba romana sadık kalınmış mı Eğer varsa Refah Sokağı romanı özetini paylaşırmısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt