Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz Aişe Annemizin Duası

Hz Aişe Annemizin Duası
0
250

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hz Aişe Annemizin Duası Nasıldır

Hz Aişe Annemizin Duası Nedir

Peygamber efendimiz, Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur:

'''Ey Aişe butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de;

Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırını geleceğini bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şehrin butununden hazırından ve geleceğinden bildiğimden ve bilmediğimden Sana sığınırım Senden cennnet ve cennete yaklaştırıcı soz ve hareketleri isterimAteşten ateşe yaklaştırıcı soz ve hareketlerden de Sana sığınırm Senin kulun ve rasulun Muhammed (sav) her neden Sana sığınmışsa bende aynı şeyin şerrinden Sana sığınırm Senden isteğim bana herhangi bir işi takdir buyurduğunda onun neticesini doğrulukla Sana erdirmendirEy rahmet edenlerin en fazla rahmet edeni butun bunları rahmetinden talep ederim

Similar threads

hz aişenin duası Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur: Ey Aişe! butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hazırını, geleceğini, bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şerrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Hz Aişe Annemizin Duası Nasıldır Hz Aişe Annemizin Duası Nedir Peygamber efendimiz, Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur: '''Ey Aişe tüm duaların manalarını taşıyan cümleler ile dua ederek şöyle de; Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırını geleceğini bildiğimi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Hz Peygamber Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur: '''Ey Aişe bütün duaların manalarını içeren cümleler ile dua ederek şöyle de; Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırınıgeleceğini bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şehrin bütününden hazırından ve geleceğinden bildiğimden ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Mağfiret Duası Hz Aişenin Hz Aişenin Mağfiret Duası Nasıldır Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur: Ey Aişe! butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hazırını, geleceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Hz Aişe'ye Bildirilen Dua Hz Aişe Validemize Bildirilen Dua hangisidir Hz Aişe Validemize Bildirilen Dua aşağıdaki gibidir Peygamber efendimiz hazreti Aişeye hitaben şoyle buyurmuştur: “Butun duaların manalarını icine toplayan cumleler ile dua et, dua ederken şoyle soyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt