Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz Aişenin Kadir Duası

Hz Aişenin Kadir Duası
0
351

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hz Aişe Kadir Duası

Hz Aişenin Kadir Gecesi Duası

Resuli Ekrem (sav) Efendimiz buyuruyor:

Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır

Müminlerin annesi HzAişe (ra) şöyle diyor :

Dedim oysa: Ya RESULLULAH, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

ALLAHÜMME inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni

Anlamı:

ALLAH'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle

Bu kutsal gecede dua sünnettir O icabet vakitlerinden birisidir Süfyanı Sevrî demiştir fakat, o gece dua etmek, namaz kılmaktan daha sevaptır Kur'ân okuyup da dua ederse hoş olur *

Similar threads

Hz Aişe Kadir Duası Hz Aişenin Kadir Gecesi Duası Resuli Ekrem (sav) Efendimiz buyuruyor: Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle gecirirse, gecmiş gunahları bağışlanır Muminlerin annesi HzAişe (ra) şoyle diyor : Dedim ki: Ya RESULLULAH, Kadir Gecesi'ni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
371
Kadir Gecesi ile ilgili ayet Kadir gecesi Hadisleri Kadir gecesi Ayet ve Hadis Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her meslek için iner dururlar O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Kadir Gecesi Yapılan Dua Kadir Gecesi Yapılacak Dualar Peygamber Efendimizin Hz Ayşe'ye öğrettiği dua; Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni' Anlamı:Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affet Kadr Suresi Okunuşu İnna enzelnahü fi leyletilkadr Vema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Kadir Gecesinde Hangi Dualar Okunur Kadir Gecesinde Okunan Dua Kurani Kerimin inmeye basladigi Ramazan ayinin yirmi yedinci gecesi Islamda en tanrısal ve faziletli gecedir Kadir gecesi, içerisinde Kadir gecesi bulunmayan bin aydan daha hayirlidir Peygamber Efendimizin Hz Ayşe'ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
kadir gecesi dua,kadir gecesi duası,kadir gecesi duası video,kadir gecesi duası dinle, Kadir Gecesi; Kuran'ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Hz Muhammed'e elçilik görevinin verildiği gece olarak her yıl Ramazan ayının 27'nci gününe eşit gelir Hazreti Muhammed (SAV) Kadir Gecesi için şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt