Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hz Aişenin Kadir Duası

Hz Aişenin Kadir Duası
0
330

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hz Aişe Kadir Duası

Hz Aişenin Kadir Gecesi Duası

Resuli Ekrem (sav) Efendimiz buyuruyor:

Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle gecirirse, gecmiş gunahları bağışlanır

Muminlerin annesi HzAişe (ra) şoyle diyor :

Dedim ki: Ya RESULLULAH, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şoyle buyurdu:

ALLAHUMME inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fa'fu anni

Anlamı:

ALLAH'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle

Bu mubarek gecede dua sunnettir O icabet vakitlerinden birisidir Sufyanı Sevri demiştir ki, o gece dua etmek, namaz kılmaktan daha sevaptır Kur'an okuyup da dua ederse guzel olur

Similar threads

Hz Aişe Kadir Duası Hz Aişenin Kadir Gecesi Duası Resuli Ekrem (sav) Efendimiz buyuruyor: Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır Müminlerin annesi HzAişe (ra) şöyle diyor : Dedim oysa: Ya RESULLULAH, Kadir Gecesi'ni bilirsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
296
Kadir Gecesi ile ilgili ayet Kadir gecesi Hadisleri Kadir gecesi Ayet ve Hadis Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş icin iner dururlar O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
kadir gecesınde okunacak dualar Hz Aişe (ra) şoyle diyor: Dedim ki: Ya Rasulallah, Kadir Gecesini bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şoyle buyurdu: Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fafu anni (Allahım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle) Kadir Gecesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Kadir Gecesi Yapılan Dua Kadir Gecesi Yapılacak Dualar Peygamber Efendimizin Hz Ayşe'ye oğrettiği dua; Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fa'fu anni' Anlamı:Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affet Kadr Suresi Okunuşu İnna enzelnahu fi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Peygamberimizin Kadir Gecesinde Okuduğu Dua Hz Muhammed'in (sav) Kadir Gecesinde Yaptığı Dua “Allahumme inneke afuvvun kerimun tuhibbul afve fafu anni Anlamı “Allahım, şuphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet Hz Muhammed (sav) Kadir Gecesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt