Hz Ali'nin Allah'a yakarışı Ey ihsanı bol Allah'ım! sana hamd ederim Ey yegane Rab'bım! Senin önünde eğilirim Yücesin, kullarından dilediğine ebedi nimetler verirsin Dilediğini hüsrana uğratırsın Ey Yaradanım! Sana sığınırım Varlık ve darlık vaktinde sana yalvarırım Yine De günahlarım fazla lakin senin affın ondan daha büyüktür eğer sende beni kapından kovarsan kime sığınırım, kimden medet beklerim, bana diğer kim şefaatci olur? Senin büyüklüğün önünde boyun eğdim, secdeye kapandım Beni affına boğ azabından esirge Allah'ım! Dünya'dan sıyrılıp huzuruna gelirken beni Sözcüki Tevhid'den ayırma Senin narın da güzel nurunda hoştur senin rahmetinden ümit kesmek ne boştur! Mal ve oğulların menfaat vermediğin o dehşet günde senin affına ulaşmak isterim Sen bana yol gösterirsen hiçbir süre yolunu şaşırmam Eğer senin affın sadece iyilere olacaksa kötüleri kim bağışlayacak? Şayet iyilerden değilim fakat en kötülerdende değilim Günahım büyük ama afın ondan daha büyük Günahlarımı düşündükçe gözlerimden yaşlar dökülüyor Sen beni öyle yarattın ancak senden başkasına dönemem Umudum sensin fakat endişem de şudur; Ya beni kapından kovarsan nereye giderim? Herkes uykudayken senin şu kulun ellerini açmış sana yalvarıyor! Bu kulu mahçup etme! Ey Muhammet Mustafa'yı gönderen Rabbım! Bizim imandan , kur'an'dan İslam'dan ayırma