Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz Eyyup Peygamberin Duası

Hz Eyyup Peygamberin Duası
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hz Eyyup Peygamberin Duası Arağca Okunuşu
Hz Eyyup Peygamberin Duası Tukrce Meali

Hz Eyupun Duası

Hz Eyupun Duası Latince

Rabbi inni messeniyeddurru ve ente erhamurrahimin

Hz Eyupun Duası Arapca

رَبِّ اَِنّىِ مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَالرَّاحِمِينَ

Hz Eyupun Duası Turkce Meali

Ya Rabbi zarar bana dokundu Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin Bana da merhamet eyle yarabbi

Similar threads

Hz Eyyub Duası Hz Eyyub Duası Ve Anlamı Hz Eyupun Duası Arapca رَبِّ اَِنّىِ مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَالرَّاحِمِين Hz Eyupun Duası Turkce Meali Ya Rabbi zarar bana dokundu Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin Bana da merhamet eyle yarabbi Hz Eyupun Duası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
HzEyup Aleyhisselam'ın duasını akşam ve yatsı namazları arasında 33 defa okumak vucuda sağlık ve sıhhat verir Allahın izniyle ALT :wwwupluploadseyyupalayhisselaminduas98201eyyupalayhisselaminduas98201ALT HzEyup Aleyhisselam'ın duası: ﺭَﺏِّ ﺍَِﻧّﻰِ ﻣَﺴَّﻨِﻰَ ﺍﻟﻀُّﺮُّ ﻭَﺍَﻧْﺖَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Hz Yunusun duası Yunus peygamberin duası,dilekleri gercekleştiren dua Hz Yunus'un (as) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua (Allahumme ya Rabbi ya Hayyu ya KayyUmu ya bedi'asSemavati ve'lardı ya ze'lCelali velİkram ya la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu min'ezzalimin) Manası: Allahım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Karınca duası Turkce ve Arapca Okunuşu Duaları okumanın cok fazla faydası vardır bu dulardan biride Karınca Duasıdır Kim bu karınca duasını beş adet ayrı ayrı kağıda yazarak her birini iş yerinin dort koşesine asar, bir tanesini de uzerinde taşırsa, Cenabı Hakk, o kimsenin iş yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Hatmi Enbiya Duaları Hatmi Enbiya Hatmi Enbiya yapmak icin, once 1 Fatihai şerife, 3 İhlası şerif okunur Sonra: اَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ رَبِّ اَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ وَاَعُوذُ بِكَ رَبِّ اَنْ يَحْضُرُونِ EUzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt