Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz. Fatımatüz-zehra ’nın Dualarından…

Hz. Fatımatüz-zehra ’nın Dualarından…
0
220

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
“Allah ’ım! Beni verdiğin rızka kani eyle, ayıplarımı ört, yaşattığın sürece bana afiyet ver, bağışla beni Canımı aldığında acı bana, bana rahmeyle Allah ’ım! Bana mukadder kılmadığın şeyi elde etmek için beni yorma (uğraştırma beni); bana mukadder kıldığın şeye ulaşılmasını da kolaylaştır
Allah ’ım! Benim için asılbabamı ve üzerimde hakkı olan herkesi en iyi mükâfatınla mükafatlandır Allah ’ım, bütün zaman ve çabamı yarattığın gaye doğrultusunda sarf etmemi sağla, bana vereceğini üstlendiğin şeyi almak için mücadele sarf etmekle meşgul etme beni, mağfiret diliyorum senden, (öyleyse) beni cezalandırma, ben senden istiyorum, (öyleyse) beni yoksun bırakma
Allah ’ım! Nefsimi bana küçük göster, kendi makamını benim nazarımda büyüt; itaatini, senin rızanı kazandıracak şeyleri yapmayı ve seni gazaplandıracak şeylerden uzakta durmayı ilham eyle bana; ey merhametlilerin en merhametlisi!

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,344Kullanıcılar
fdardSon üye
Üst Alt