Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz Mevlana

Hz Mevlana
0
202

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ne kusursuz insan ara,
ne de insanda kusur

Birincisini zaten bulamazsın,
ikincisinde ise,
bulduğun her kusur,

Öğrendiğin her ayıp sahibini değil, seni çirkinleştirir

Her ikisi de seni mutsuz eder

Birincisini bulamadığın için,
ikincisini ise bulduğun için mutsuz olursun
Hz Mevlana

Similar threads

Harbi Mevlana sözleri Ey insan Kaf dağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün. Ne insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok. Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Değerli kardeşimiz; Kişinin geçmişte işlediği günahları anlatması doğru değildir Çünkü günahlarına başkalarını da şahit tutmuş olmaktadır Eğer başkalarına örnek olması için anlatmak gerekirse, o takdirde isim vermeden şöyle bir hadise olmuştuşeklinde anlatmalıdır Dinimiz, hem kişinin kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Müslüman kendi kusur ve eksiklerini gidermeye çalışacak, başkasının ayıplarını araştırmayacaktır Çünkü kusursuz, hatasız insan olmaz Başkasının hatalarını araştırmak yerine kişi kendi hatalarını görmeye ve onları gidermeye çalışacaktır Peygamberimiz bu konuda da bizi uyarıyor ve şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Yol odur ki doğru vara, Göz odur ki Hakkı göre, Er odur ki alçakta dura, Yüceden bakan göz değil (Yunus Emre) Dostunun ayıbını gizlemeyen kendi ayıplarına mağlup olur ! Bir müridin kalbi ihlastan boş ve çıplak olursa,veyahut evliyaullah hakkında edebe aykırı hareketleri bulunursa, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Yol odur ki doğru vara, Göz odur ki Hakkı göre, Er odur ki alçakta dura, Yüceden bakan göz değil (Yunus Emre) Dostunun ayıbını gizlemeyen kendi ayıplarına mağlup olur ! Bir müridin kalbi ihlastan boş ve çıplak olursa,veyahut evliyaullah hakkında edebe aykırı hareketleri bulunursa, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt