Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz. Mevlana'nın saygı uzerine sozleri

Hz. Mevlana'nın saygı uzerine sozleri
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nefis uc koseli dikendir, ne turlu koysan batar

Bir mum diger bir mumu tutusturmakla işigindan birsey kaybetmez

Dogrudan nasihat, kisiyi yaralar

Dertli adamin kararsizliklarla, dumanlarla dolu bir evi vardir Derdini dinlersen o eve bir pencere acmis olursun

Duşuncen gul ise sen gul bahcesisin, diken ise dikenliksin

Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, kopeklere değil

Ana babanı sayarsan, oğlundan da saygı gorursun Saygı ve sevginin bir arada bulunduğu toplumlar uzun omurlu olur ve hicbir zaman kargaşa icine duşmez O toplumda saygı ve sevgi ne zaman kaybolur ise o zaman o toplum coker

Saygıyı ve sevgiyi insanlar cocuk yaşta oğrenir Buyudukce de geliştirir bu yuzden cocukların eğitimi ailede başlar Ailede bir cocuğa insanlara karşı sevgi duyması oğretildiyse bu cocuk hayatı boyunca insanlara sevgiyle ve saygılı davranır Fakat ailede cocuğa iyi bir eğitim verilmediyse bu cocuk hicbir zaman insanlara sevgi duyamaz Ayrıca cocuk annesinden, babasından yakın ve uzak cevresinden ilgi ve sevgi bekler Beklentisine karşılık bulursa onlara duyduğu guven artar, bulamazsa azalır

Similar threads

mevlanadan nasihat,mevlana nasihatları,mevlanadan nasihatlar Mevlanadan Nasihat Sozleri imagesmevlanadannasihatsozleri5ad9bb50dce45 Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez Duşuncen gul ise sen gul bahcesisin, diken ise dikenliksin Komşularından av kapmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
mevlana nasihatleri mevlananın nasihatleri mevlananın nasihatı mevlanadan nasihatlar Aşksız olma ki, olu olmayasın Aşk ile ol ki, diri kalasın Ne kadar bilirsen bil, soylediklerin karşıdakinin anlayabildiği kadardır Once farenin şerrini defet, sonra bugday biriktirmeye calış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
mevlananın saygı sozleri, mevlananın saygı hakkında sozleri Şefkat ve Merhamette Guneş Gibi Ol Şefkat ve merhamet, insanlara karşı sevgi beslemekten gecer, sevgi ise Mevlana duşuncesinin merkezidir Daha once de belirttiğimiz gibi Mevlana’ nın sevgisi evrenseldir, ırk, din, dil ayrımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
sevgi saygı hoşgoru ile ilgili kompozisyon Saygı ve sevgi insanlar arasında iyi bir bağ oluşmasını sağlar Bu bağ sayesinde insanlar birbirleriyle iyi gecinirler Saygıyı ve sevgiyi insanlar cocuk yaşta oğrenir Buyudukce de geliştirir bu yuzden cocukların eğitimi ailede başlar Ailede bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
oğretmenimiz bir odev verdi saygı yada saygısızlıkla ilgili kompozisyon yazın dedi ama ben kompozisyon yazmayı beceremiyorum nolur yardım edin Cevap: saygı ve saygısızlıkla ilgili kompozisyon orneği Saygıyı ve sevgiyi insanlar cocuk yaşta oğrenir Buyudukce de geliştirir bu yuzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt