Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz Muhammed'in adını kim koymuştur

Hz Muhammed'in adını kim koymuştur
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Peygamber Efendimize ismini kim koymuştur
peygamberimize ismini kim koydu

Peygamber Efendimizin ismini dedesi koymuştur

Efendimize ne ad koyduğunu dedesinden sordular Şu cevabı verdi: MuhammedNeden atalarından birinin ismini takmadın da bu ismi verdin?dediler Cevabı şu oldu: Allah'ın ve insanların onu ovmelerini istediğim icinGercekten, Kainatın Efendisi Peygamberimiz Allah'ın, insanların ve meleklerin senasına eşsiz bir surette mazhar olmuş dunya uzerinde tek şahsiyettir Cunku, o bu ovguye, bu alaka ve sevgiye ve bu hurmete layıktı Bu medhi, bu muhabbeti eşsiz imanı, ihlas ve samimiyeti ve en guzel, en ustun ahlakıyla hak etmişti Bunun icindir ki, onun medih makamına erişecek hicbir fani olmamış ve olamaz

Similar threads

Peygamber Efendimizin Adını Kim Koydu? Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed SAV'in adını dedesi koymuştur Peygamber Efendimize dedesi ismini koymuşturEy Abdülmuttalib! Doğumu sebebiyle bize ikramda bulunduğun bu oğluna ne isim taktın?diye sorunca Abdülmuttalib: Muhammed ismini taktım! dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
EN İLK ve EN ÜSTÜN Sen Ahmed ü Mahmud ü Muhammedsin efendim Hak'dan bize Sultanı müeyyedsin efendim (Şeyh Galip) Vahiy meleği Cebrail aleyhisselam, anlatıyor: Hazreti Allah, beni yarattı Onsekizbin yıl arz altında kaldım Ey Cebrail seni kim yarattı? Sen yarattın yara Rabbi Her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
HACE OSMAN HARUNÎ Hindistan'ın buyuk velilerinden On ikinci yuzyılda yaşadı Kunyesi Ebu'nNUr'dur Hace Osman, zamanının imamıydı 1116 (H510) senesinde doğdu Omrunun yetmiş senelik bir kısmını riyazet ve mucahede nefsin istediklerini yapmayıp istemediklerini yapmak ile geciren Hace Osman, 1220...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Peygamberimizin (sav) yaptığı ibadet birdir Nasıl dört şekilde yapılır? İslam düşmanları tarafından işletilen mevzulardan biri de “mezhep meselesidir Mezhep meselesi bir taraftan İslam'da bir ihtilaf unsuru gibi gösterilmeye çalışılırken, diğer taraftan bir takım demagojilerle saf zihinler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Hz ÂDEM (as) İlk insan, ilk peygamber, insanlığın babası Allah'u Teâlâ Hz Âdem'i topraktan (turâbtan) yarattı (Hûd, 1161; Tâha, 2055; Nuh, 7118) Yüce Allah yeryüzünde bir halife yaratacağını meleklerine bildirdiği zaman; ilim, irade ve kudret sıfatlarıyla donatacağı bu varlığın yeryüzüne uyum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt