Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hz Muhammedin Babası Ne Zaman Oldu

Hz Muhammedin Babası Ne Zaman Oldu
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Peygamber efendimizin babası nasıl oldu
Peygamberimizin babası olduğunde peygamberimiz kac yaşındaydı

Peygamberimizin babası Hz Abdullah hz Amine ile evlendikten Kısa bir muddet sonra gittiği ticaret kervanından donerken yolda hastalandı Medine’de dayısı Beni Adiy bin Neccarin yanında bir ay hasta aldıktan sonra vefat ettiHz Abdullah vefat ettiği zaman Peygamberimiz henuz Anne karnında altı aylıktı

Similar threads

Hz Muhammedin hayatı detaylı Peygamber efendimizin hayatı PEYGAMBERIMIZ DOĞDUĞUNDA VUKU BULAN HADISELER Peygamberimiz doğduğunda bazı hadiseler vuku a geldi,bunlardan bazılarını soyle sıralayabilirizimageshzmuhammedinayrintilihayati5ad29c0d7d71cpngeygamberimiz ,Anadan Sunnetli ve gobeği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Hz Muhammedin babası nasıl öldü Hz Muhammedin babası ne zaman öldü Peygamberimizin babası Hz Abdullah Kureyş ’in ileri gelen delikanlılarından idi Hoş yüzlü,iki gözü aralarında peygamberlik nurunu taşıyordu Mekkenin bütün genç kızları onunla evlenmek için can atarlardı Babasına pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Peygamber Efendimizin Babası Ne Süre Öldü Peygamber Efendimizin Babası Ne Vakit Nerede Vefaat Etti Peygamberimizin babası Hz Abdullah hz Amine ile evlendikten Kısa bir müddet daha sonra gittiği ticaret kervanından dönerken yolda hastalandı Medinede dayısı Beni Adiy bin Neccarin yanında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Peygamber efendimizin babası Hz Muhammedin babasının ismi Hz Muhammed (sav)’in babası, Kureyş’in Beni Haşim kolundan Abdullah b Abdulmuttalibtir Hz Peygamber’in babası Abdullah akranları arasında cok beğenilen yakışıklı bir gencti Yuzunde diğer genclerde bulunmayan bir guzellik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Peygamber Efendimizin Babası Nerede Vefat Etti? Peygamber Efendimizin babası Hz Abdullah Medinede dayısı Beni Adiy bin Neccarin yanında bir ay hasta aldıktan sonra vefat etmiştir
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt