Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz Peygamber Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur:

0
193

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
'''Ey Aişe bütün duaların manalarını içeren cümleler ile dua ederek şöyle de;

Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırınıgeleceğini bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şehrin bütününden hazırından ve geleceğinden bildiğimden ve bilmediğimden Sana sığınırım Senden cennnet ve cennete yaklaştırıcı söz ve hareketleri isterim
Ateşten ateşe yaklaştırıcı söz ve hareketlerden de Sana sığınırmSenin kulun ve rasulun Muhammed (sav) her neden Sana sığınmışsa bende aynı şeyin şerrinden Sana sığınırm Senden isteğim bana herhangi bir işi takdir buyurduğunda onun neticesini doğrulukla Sana erdirmendir

Ey rahmet edenlerin en fazla rahmet edeni bütün bunları rahmetinden talep ederim (amin

Similar threads

Hz Aişe Annemizin Duası Nasıldır Hz Aişe Annemizin Duası Nedir Peygamber efendimiz, Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur: '''Ey Aişe tüm duaların manalarını taşıyan cümleler ile dua ederek şöyle de; Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırını geleceğini bildiğimi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
hz aişenin duası Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şöyle buyurmuştur: Ey Âişe! tüm duaların mânâlarını içeren cümleler ile dua ederek şöyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hâzırını, geleceğini, bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şerrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Hz Aişe Annemizin Duası Nasıldır Hz Aişe Annemizin Duası Nedir Peygamber efendimiz, Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur: '''Ey Aişe butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de; Ey Allah'ım Ben senden hayrın tamamını hazırını geleceğini bildiğimi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
250
Mağfiret Duası Hz Aişenin Hz Aişenin Mağfiret Duası Nasıldır Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur: Ey Aişe! butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hazırını, geleceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
hz aişenin duası Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (sa),Aişe validemize hitaben şoyle buyurmuştur: Ey Aişe! butun duaların manalarını iceren cumleler ile dua ederek şoyle de: Ey Allahım! Ben senden hayrın tamamını, hazırını, geleceğini, bildiğimi ve bilmediğimi talep ederim Şerrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt