Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hz. PEYGAMBER'İN TAİF SEFERİ DÖNÜŞÜ YAPTIĞI DUÂ

Hz. PEYGAMBER'İN TAİF SEFERİ DÖNÜŞÜ YAPTIĞI DUÂ

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İlahi, kuvvetimin zaafa uğradığını, çaresiz kaldığımı, halk nazarında hor görüldüğünü, ancak sana arz eder, sana şikayet ederim

Ey merhametlilerin en merhametlisi! herkesin zayıf görüp de dalına bindiği çaresizlerin Rabbi sensin

İlahi! Huysuz, yüzsüz bir düşman eline beni düşürmeyecek, hatta hayatının dizginlerini eline verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar bana merhametlisin

İlahi! Sen razı olasıya dek affını diliyorum Bütün kuvvet, her kudret ancak Sendendir

Similar threads

Ey Rabbim,kuvvetimin zaafa uğradığını çaresiz kaldığımı halk nazarında hor görüldüğümü fakat Sana arz ederim,Sana şikayet ederim Ey merhametlilerin en merhametlisi,herkesin güçsüz görüp de dalına bindiği çaresizlerin Rabbi Sensin Ey Rabbim,huysuz,arsız bir düşman eline beni düşürmeyecek,hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ey Rabbim,kuvvetimin zaafa uğradığını caresiz kaldığımı halk nazarında hor gorulduğumu ancak Sana arz ederim,Sana şikayet ederim Ey merhametlilerin en merhametlisi,herkesin zayıf gorup de dalına bindiği caresizlerin Rabbi Sensin Ey Rabbim,huysuz,yuzsuz bir duşman eline beni duşurmeyecek,hatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Efendimizin Taif Duası Allahım! Çelimsiz ve biçare kaldığımı, ırk nazarında hor ve hakir görüldüğümü, ama Sana şikayet ederim! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Herkesin ufak,hor görüp de dalına bindiği, çaresizlerin Rabbi Sen'sin! Sen, beni fena huylu, yüzsüz bir düşmanın eline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Efendimizin Taif Duası Allahım! Kuvvetsiz ve caresiz kaldığımı, halk nazarında hor ve hakir gorulduğumu, ancak Sana şikayet ederim! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Herkesin kucuk,hor gorup de dalına bindiği, caresizlerin Rabbi Sen'sin! Sen, beni kotu huylu, yuzsuz bir duşmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
hz muhammedin taif yolculuğu hakkında bilgi peygamber efendimizin taif yolculuğu peygamberimizin taif yolculuğu Hz Peygamber'in Taif'te Karsilanisi Kureys'in zulumleri artik katlanilamaz bir duruma gelmisti Bu yuzden Hz Peygamber (sas) Mekke Devri'nin 10'uncu yili (620 M) Sevval ayinda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt