Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İ.Ü. Rektörü Prof.Dr.Yunus Söyletin türban ayarı

İ.Ü. Rektörü Prof.Dr.Yunus Söyletin türban ayarı
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İÜ Rektörü ProfDrYunus Söyletin türban ayarı 1549059163 1549059163 iurektoruprofdryunussoyletinturbanayari5c54c45f8db3fiurektoruprofdryunussoyletinturbanayari5c54c45f8db3f http:staticguncelnetarchive6796qdePnvosKrc İstanbul Üniversitesi Yunus Söylet, türban konusunda anayasaya uyacaklarını açıklama etti İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, Türbanlı öğrencilerin eğitim ve öğretimi konusunda anayasa ve yasalara uyarlamak zorundayız Bu, kişisel fikirlerimizle örtüşmeyebilir fakat kayda değer kurumlarınbaşındaki insanlar bireysel ideoloji ve düşünceleriyle yok, kanunlarla ve Tüzük hükümleriyle hareket ederlerdedi Söylet sözlerine, Beğenmeseler de ayrı düşüncedeki insanlarla birlikte çalışırlar aynı ülke için Biz bunu yaparız ve böyle yapmayı planlıyoruz Tüzük ve kanunlarla sınırlı olmayan her türlü özgürlüğe birbaşkasının özgürlüğünü engellememesi kaydıyla tabii ama takviye olacağız ve varız Bu da zaten üniversite olmanın gereğidirdiye devam etti Bir basın mensubunun, Daha önce İÜ, rektörlerin fikri yapısına göre şekillenebilen bir yapıya dönüşmüştü Sizin adaylığınızla birlikte, 'türban geri mi dönecek?' imajı ortaya çıktı Sizce İÜ'nün ciddi bir imaj sorunu var mı? Adaylığınız boyunca tüm bunlar sizi nasıl etkiledi?şeklindeki soruya da şu cevabı verdi: Ben hayatım boyunca ayrı fikirden insanlarla yakın arkadaşlık içindey aşadım Onlarla birlikte ürettim Böylesinin ülkemiz için fazla daha dürüst olduğunu düşündüm 'Beni nasıl etkiledi' derseniz, koskocoman bir mutluluk içinde Böyle bir etkilenme oluştu Bundan da büyük mutluluk duyuyorum  

858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt