Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İbadetin insanlara faydası nedir?

İbadetin insanlara faydası nedir?
0
122

Similar threads

İbadetin İnsanoğluna Faydaları Nelerdir? Selamünaleyküm İBADETLERİN FAYDALARI NELERDİR? İslamın Farz kıldığı ibadetlerin faydası yeniden bize, yani o ibadetleri yapan fertlere ve toplumlaradır Yoksa ALLAH TEALA 'nın bizim İbadetlerimize ihtiyacı yoktur Biz namaz kılmakla ve oruç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
ibadetin bütün anlamı nedir Sözlükte itaat etmek, itaat ve kulluk etmek anlamına gelir Terim olarak ise: Allaha saygı, sevgi, şükür ve minnet duygularını ifade etmektirKişinin inancını davranışlarına yansıtması, Allah (cc)ın razı olduğu işleri yapması, razı olmadığı işlerden de uzakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ibadetin tam anlamı nedir Sozlukte boyun eğmek, itaat ve kulluk etmek anlamına gelir Terim olarak ise: Allaha saygı, sevgi, şukur ve minnet duygularını ifade etmektirKişinin inancını davranışlarına yansıtması, Allah (cc)ın razı olduğu işleri yapması, razı olmadığı işlerden de uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
ibadet gebelikte ibadet hamilelikte ibadet İbadet, Allah'a tâzim ve hürmet etmek ve O'nun verdiği nimetlere aleyhinde şükran borcunu yerine getirmektir Niçin İbadet Ediyoruz Bizi yoktan var eden ve yaşatan Allah'tır Ulu Allah; Vücudumuzu, görebilen gözler, işiten kulaklar ve konuşan dil gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Atatürk'ün Ayrıntılı Hayatı hakkında veri istiyorum Selamlama kızlar ben Atatürk'ün hayatı hakkında sizden data istiyorum diğer sitelere baktım fakat detaylı bilgi bulamadım defalarca özet kısaca bilgi vermişler Siz bana Atatürk'ün Ayrıntılı Hayatı hakkında veri verirseniz sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,329Kullanıcılar
Üst Alt