Ekrem İmamoğlu'nun data kopyalama atılımına karşı çıkan ve 'Şifreyi yalnızca ben biliyorum. Yüksek Seçim Konseyi kararını verene dek ben size şifreyi vermiyorum. Bununla alakalı misyondan alabilirsiniz, soruşturma başlatabilirsiniz fakat bu şifre benimle bir arada yok olur sarfiyat. Canımı veririm yeniden size bilgileri vermem' diyen Selim Karabulut misyondan alındı.
Bilgi Süreç Daire Başkanlığı’na Selim Karabulut’un yerine Şeref Can Ayata getirildi.
Karabulut, bilgi kopyalama tartışmalarında “Canımı veririm size bilgileri vermem” demiş ve seçimden evvel yapılan 26 milyon liralık ihaleyle gündeme gelmişti.
İBB Bilgi Süreç Daire Başkanlığı’nda ihaleleri de içeren dataları inceletmek isteyen İmamoğlu’nun talimatına karşı çıkan Karabulut ”Şifreyi yalnızca ben biliyorum. Yüksek Seçim Heyeti kararını verene dek ben size şifreyi vermiyorum. Bununla alakalı misyondan alabilirsiniz, soruşturma başlatabilirsiniz fakat bu şifre benimle bir arada yok olur masraf. Canımı veririm tekrar size bilgileri vermem” demişti.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.